Első csók, de hogyan?!
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, még sosem csókolóztam. 1 és fél éve egy fiú ismerkedni akart velem, de nekem nem jött be, egyszer lekapott, de csak szájrapuszi lett belőle, mert elhúztam a fejemet. Azóta iszonyom van az egész témától. Senkivel nem tudtam elképzelni, hogy csókolózzak. Aztán most úgy adódott, hogy van egy fiú, aki nagyon bejön, és akinek én is tetszem. Egyszer eljutottunk odáig, hogy megcsókolt.. Életemben először nem húztam el a fejemet, hanem akartam én is.. De kb. 5 másodperc után elhúztam a fejem egy szájrapuszi után.. Éreztem volna, hogy mit kell csinálni, mármint, hogy hogyan.. De a félelmem erőseb volt.. Hogy tudnám ezt legyőzni?2014. okt. 5. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!