Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A 20+ éves nők miért nem...

A 20+ éves nők miért nem akarnak GYK-n ismerkedni?

Figyelt kérdés

Fiatalabb korosztály igen. Férfiből minden korosztály képviselteti magát. A nőknek ciki. El vannak szállva maguktól? Nem mondhatjuk, hogy a netes ismerkedéssel van baj, hiszen társkeresőkön tömegesen jelen vannak.

Még egy érdekes észrevétel: Leszbikusokra nem vonatkozik, ők szabadon ismerkednek itt is.

(Tudom, nem ismerkedésre való az oldal, én se szoktam, de ha már létezik a jelenség, lehet róla beszélni.)

2014. okt. 11. 14:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
A francot nem akarnak, nem győzöm tiltani őket, vazzeg!
2014. okt. 11. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az ember bárhol összeakadhat egy normális féllel, és ugyanakkor bárhol összeakadhat egy idiótával.
2014. okt. 11. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:

#9 " hogy hol ismertem meg a páromat, majd azt mondanám, hogy itt GYK-n?"

miért, 2a kocsmában2 talán máshogy hangzana?

2014. okt. 11. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Nem járok kocsmázni. Havonta maximum egyszer néhány régi jó barátommal elmegyünk egy kulturáltabb pubba 2-3 sörre egy jót dumálni, de nem csajozási céllal. Tehát a kérdésed nem állja helyét.
2014. okt. 11. 20:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem az nem lenne kizáró ok, hogy azt kellene mondanom, hogy GYK-n ismerkedtem meg valakivel. Kit érdekel, hogy más mit gondol.

Viszont élőben sokkal jobban szeretek ismerkedni.

Amúgy meg, itt kisebbségben vannak a normális emberek. Nekem is az a tapasztalatom, hogy a legtöbb férfi vagy önbizalomhiányos, panaszkodós vagy csak egy éjszakára keresnek valakit.

De akad pozitív példa is. :)

2014. okt. 11. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!