A 20+ éves nők miért nem akarnak GYK-n ismerkedni?
Figyelt kérdés
Fiatalabb korosztály igen. Férfiből minden korosztály képviselteti magát. A nőknek ciki. El vannak szállva maguktól? Nem mondhatjuk, hogy a netes ismerkedéssel van baj, hiszen társkeresőkön tömegesen jelen vannak.
Még egy érdekes észrevétel: Leszbikusokra nem vonatkozik, ők szabadon ismerkednek itt is.
(Tudom, nem ismerkedésre való az oldal, én se szoktam, de ha már létezik a jelenség, lehet róla beszélni.)
Mert a sok elkorcsosult tizenéves, visszamaradott lény és troll közröhej tárgyává tette ezt az oldalt, és gondolom cikinek tartják az itt való ismerkedést. Barátok, barátnők, szülők kérdezik, hogy "na és hol ismerkedtetek meg, kislányom?" - mit mondjon szegény?
2014. okt. 11. 14:20
2/15 anonim válasza:
Mert tapasztalat, hogy itt:
a) kisfiúk akarnak ismerkedni
b) önbizalomhiányos pasik, akik élőben nem mernek szólni egy szót sem
c) szoknyavadászok, akiknek van kapcsolatuk/feleségük, de azért kavargatnának mellette.
2014. okt. 11. 14:26
3/15 anonim válasza:
utso válasz jó és azok miatt az értelmeseknek felesleges próbálkozni.
2014. okt. 11. 14:32
4/15 anonim válasza:
Mert jobb szeretem a személyes ismerkedést, és huszonévesen nem akarok neten ismerkedni, ha még ilyen fiatalon bőven van esélyem barátot találnom magamnak, volt és lesz is nem egy nem kettő sikertelen próbálkozás, ettől függetlenül nem fogok pont a GYIK-en ismerkedni. Szívesen beszélgetek, van egy két normális "tag", de nem ismerkedés céljából.
Másrészt itt kb. 80% pesti, én vagyok tőle jó 260km-re, nagyon nehéz lenne itt találni hozzám közelebbit, úgyhogy ki van lőve az egész. És nem is akarnám amúgy sem.
2014. okt. 11. 14:36
5/15 anonim válasza:
Én azért nem, mert van barátom.
Ha nem lenne barátom, akkor sem ismerkednék itt, mert rengeteg a rossz tapasztalatom.
2014. okt. 11. 14:47
6/15 anonim válasza:
Mert a személyes ismerkedés híve vagyok jó pár pofára esés után :)
2014. okt. 11. 14:56
7/15 anonim válasza:
Mert nem szorulnak rá. A nőknek csak csettinteniük kell, és bárkit megkapnak.
2014. okt. 11. 15:05
8/15 anonim válasza:
Mert nem.tudok mit kezdeni a nálam 20 évvel fiatalabb pasi kezdeményekkel :-)
2014. okt. 11. 15:11
9/15 anonim válasza:
Férfiként én is eléggé elutasító vagyok a GYK-s nőkkel, pedig kaptam már nem egy olyan privát üzenetet az itt látott hozzászólásaim okán, amelyet konkrétan ismerkedési célzattal írtak, de egyikre sem válaszoltam. Mellesleg kicsit cikinek tartom az internetes ismerkedést. Ha megkérdezné akármelyik ismerősöm, hogy hol ismertem meg a páromat, majd azt mondanám, hogy itt GYK-n? Köszi, de nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!