Miért nem akarnak itt a csajok ismerkedni?
Figyelt kérdés
26F Bp2014. aug. 30. 21:54
1/10 anonim válasza:
Mert szerinted aki egy ilyen oldalon keresi a szerelmet, az komplett?
3/10 anonim válasza:
Ittt csak a selejt csajok akarnak...ezt jegyezd meg!
4/10 anonim válasza:
Mert azok a lányok akik itt vannak és ezt hangoztatják, többnyire sehol sem akarnak ismerkedni.
5/10 anonim válasza:
1. nem társkereső
2. eddig mindig szexéhes emberekbe botlottam
6/10 anonim válasza:
Mert apuci pici plázacicálya nem ismerkedik olyannal, aki nem filmsztár, vagy zenész, vagy csak simán mocsokgazdag.
7/10 anonim válasza:
Én szoktam beszélgetni itt emberekkel, de legfeljebb barátkozás céljából. Milyen lenne, ha összejönnék valakivel és valahányszor megkérdik, hogy ismerkedtünk meg, azt kéne felelnünk: "A Gyakori kérdéseken."?
8/10 A kérdező kommentje:
Kit érdekel, hogy nem társkereső... és akkor meg van tiltva, hogy nem lehet chatelni mert ez a GYK és nem a tarskereso.hu?
2014. aug. 30. 21:58
9/10 anonim válasza:
én csomószor dumáltam már itt csajokkal,sőt ők írtak rám mindig.
az persze már más tészta,hogy előbb utóbb kiderült,hogy vagy 16-18 éves az apja lehetnék,vagy 200km-re lakik.
aztán találkoztam is innen megismert csajjal eddig 2vel.
szóval szerintem simán akarnak.
10/10 anonim válasza:
A lányoka alapból nem csak itt, de sehol máshol sem nyitottak manapság az ismerkedésre. Sajnos túl jó dolguk van, csak a leghelyesebb fiúkra vágynak, közbe esélyt sem adva más fiúknak, hogy talán megkedvelnék vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!