Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves, sokak szerint szép,...

Kedves, sokak szerint szép, nem kövér lány vagyok, mégsem akarnak ismerkedni velem a fiúk, miért?

Figyelt kérdés

20 vagyok, és tényleg mindenkivel próbálok maximálisan kedves lenni, nem méz-máz, de normálisan. Nem vagyok hárpia, erőszakos, hisztis, nem játszom a fiúkkal, nem veszem hülyére az embereket.

Okos vagyok, de nem stréber, és kb mindenki azt szokta mondani hogy szép vagyok, szerintem is csinos vagyok, nem vagyok dagi.

Nem vagyok nagy partiállat, nem járok diszkóba, bárokba mert nem érzem ott jól magam, de pl egyetemen, azt hittem, majd azért pár fiúnak tetszeni fogok, odajön hozzám, ismerkedni stb, de nem.

Mi lehet az oka, mit gondoltok?

2014. aug. 10. 01:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Fogadni mernék, hogy nem ismerkedsz, igazam van?
2014. aug. 10. 01:36
 2/16 anonim ***** válasza:
50%

"Nem vagyok nagy partiállat, nem járok diszkóba, bárokba mert nem érzem ott jól magam"

Ezért. A mai világban sajnos kb. ez az egyetlen lehetőség, ha nem vagy az a fajta, akire tapadnak az emberek.

3/16 A kérdező kommentje:
és inkább elegánsabban öltözködöm, nem mindig a divat szerint annyira, hanem ami nekem tetszik.. lehet emiatt..?
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Így leírás alapján tényleg nehéz megmondani, mi lehet a gond. Jobban kéne, hogy ismerjünk, személyesen. A személyes ismerőseidet kérdezted már erről?
2014. aug. 10. 01:38
 5/16 RRR ***** válasza:
100%
lehet az is ,hogy nem mernek ismerkedni mert túl szép vagy és esélyét se látják,hogy összejönne
2014. aug. 10. 01:40
 6/16 anonim ***** válasza:
57%

Leírásod alapján, pedig aranyos lehetsz. Tetszetősek ezek a tulajdonságok. :)

21/f

2014. aug. 10. 01:42
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
Küldj képet
2014. aug. 10. 01:42
 8/16 A kérdező kommentje:

hű, nagyon köszi a gyors válazokat!

Lehet amúgy, igazatok van abban, hogy én nem ismerkedem célzottan, nem megyek soha "pasit fogni", vagy egyáltalán, aki kiváncsi rám, az majd odajön, meg majd udvarol, így gondoltam eddig, de lehet el vagyok tévedve...

Amúgy azt is hallottam már, amit az utolsó írt, hogy talán "félnek " tőlem, volt aki rákérdezett már erre, hogy nem félnek tőlem a fiúk? (aki kérdezte ő idősebb pasi, csak beszélgettünk)

nem tudom, de azt se értem, mert nem vok félelmetes szerintem ! :D meg azért annyira extra-bombázó-Baribe baba sem,hogy alapból esélytelennek higgyék... nemtom :O

2014. aug. 10. 01:43
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
aki túl szép annál általában szoktak próbálkozni :DDD
2014. aug. 10. 01:44
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

valószínűleg a csoportos viselkedésben,kapcsolat építésben vannak lemaradásaid,magyarul nem vagy túlzottan szociális.

nézd meg a bajos csajokat,ott pontról pontra bemutatják hogyan is kell egy csoportot "törzset" bevenni.

2014. aug. 10. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!