Kedves, sokak szerint szép, nem kövér lány vagyok, mégsem akarnak ismerkedni velem a fiúk, miért?
20 vagyok, és tényleg mindenkivel próbálok maximálisan kedves lenni, nem méz-máz, de normálisan. Nem vagyok hárpia, erőszakos, hisztis, nem játszom a fiúkkal, nem veszem hülyére az embereket.
Okos vagyok, de nem stréber, és kb mindenki azt szokta mondani hogy szép vagyok, szerintem is csinos vagyok, nem vagyok dagi.
Nem vagyok nagy partiállat, nem járok diszkóba, bárokba mert nem érzem ott jól magam, de pl egyetemen, azt hittem, majd azért pár fiúnak tetszeni fogok, odajön hozzám, ismerkedni stb, de nem.
Mi lehet az oka, mit gondoltok?
Nem ismerlek és konkrétan nem rád értem azt, amit most leírok, de szerintem valahol máshol kéne keresni a problémát. Minden rendben van a viselkedéseddel? Nem szoktál sokat panaszkodni? Nincsenek nagyon idegesítő tulajdonságaid? Nem vagy túl kedves és nyájas?
Kizárt dolognak tartom, hogy egy olyan lánynak, akit te most leírtál ne udvarolna senki. Még a rondább és butább lányok is találnak állandóan udvarlókat...
és figyelemreméltó az is, hogy az első válaszoló kérdésére sem válaszoltál, szóval...
sziasztok, bocsi már félig alszom, és most mindjárt tényleg lefekszem. köszi a válaszokat. Az elsőnek nem válaszoltam még tényleg, és nem, tényleg nem ismerkedem direktben, nem tudom mit ért alatta, írtam, hogy nem igen járok el szórakozni, de szivesen beszélgetek.
Képet ne haragudjatok, nem küldök, és gazdasági egyetemre járok.
Nem hiszem , hogy túl sokat panaszkodom, a viselkedésemről nem tudom, mások mit látnak, de szerintem nincs semmi olyan ami annyira idegesítő lehetne, de főleg ha oda se jönnek, akkor ki se derül :D
Nem vagyok olyan nagyon optimista, ahz igaz, de általában mosolygok, vagy csak úgy vagyok normálisan , de nem vagyok olyan morcos sem szerintem, de pesze nem látom magam minden percben szóval nem tudom hogy látnak mások.
Egy várost azért írhattál volna a GTK vagy micsoda után :)
Van egy pær gazdasági egyetem az országban :P
" "Nem vagyok nagy partiállat, nem
járok diszkóba, bárokba mert nem
érzem ott jól magam"
Ezért. A mai világban sajnos kb. ez
az egyetlen lehetőség, "
Szerintem a kérdező nem dugópartnert keres hanem egy normális kapcsolatot.
Egy szórakozó helyen az emberek 85%-a a szexre megy. (pasik)
A nők is! Kiegészítve azzal, hogy ingyen kaja, pia, taxi.
Egy ilyen kapcsolat jobb esetben a következő buliig tart és ha a válasz: Nem, akkor máris lapát.
Tehát biztos, hogy a szórakozóhely az ideális megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!