Miért nem akarnak ismerkedni velem a lányok neten, ha megírom előre, hogy ronda fiú vagyok és nekem nem a külső a lényeg, hanem a lányok jelleme, hogy jól érezzem magam velük?
Figyelt kérdés
Most minek tagadni, ha ronda vagyok ez tény. Nekem se számít cserébe a külső csak annyiban, hogyha már sovány srác vagyok a lány se legyen kövér, de ez szerintem nem nagy elvárás külsőre. A belső úgyis fontosabb.2014. aug. 7. 13:10
1/8 anonim válasza:
Magabiztos akarj lenni ne szép. Ez a titok. Ha minden másodpercben arra görcsölsz rá ,hogy rusnya vagy már el is b**sztad a dolgot...
2/8 anonim válasza:
Most őszintén... Te ismerkednél olyan lánnyal, aki előrebocsájtja, hogy ronda és tele van mindenféle hibával? Ugye hogy nem. Ha el akarod magad adni, akkor a pozitív és jó tulajdonságoknak kell dominálnia egy ismerkedésnél. A negatív dolgok úgyis ráérnek később...
3/8 anonim válasza:
Már a legelején sajnáltatod magadat?? Ez új. A többi csak 5-6 mondat után kezdi el... de tökmindegy, mert ígyis úgyis marhaidegesítő mikor csak azt hallom tőle, hogy ronda és őt senki se szereti.................
4/8 Jázi :) válasza:
Pont azért mert előre megírod! Ezzel a rinyálós fajtának tűnsz és ez nem szimpatikus.
Nem kell egyből ezzel kezdeni. Később elmondhatod,hogy te rondának látod magad de lehet addigra felkeltetted az érdeklődését annyira,hogy ad esélyt!
5/8 A kérdező kommentje:
De félreértitek. Nem rinyálásból írom le, hanem, hogy elkerüljem és kiszűrjem a felszínes, lelketlen lányokat.
2014. aug. 7. 13:16
6/8 anonim válasza:
Egyszerűen érződik azon amiket írsz, hogy önbizalomhiányod van és talán még depressziód is. Tegyél magadban rendet és utána ismerkedj inkább; mert ha mégis ilyen állapotban összejönne valaki, akkor még mélyebbre kerülnél... hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!