Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is csak a külső...

Szerintetek is csak a külső igazából a lényeg a párkeresésben?

Figyelt kérdés
Legalábbis én lányoknál tapasztalom, hogy hiába vagyok én jó fej meg humoros és mi egymás, ha külsőre nem vonzódnak hozzám, akkor megette a fene az egészet már, max barátnak kellek vagy még annak sem. Rossz érzés így élni, hogy tudod, hogy hiába éled az életed, meg vagy rendes lányokkal úgysem lesz meghálálva, egy lánynak sem kellesz így, de ha helyes kislányos bájú arccal rendelkeznék, akkor biztos másznának rám a lányok már maguktól is akár.
2014. júl. 3. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem jöhetsz be mindenkinek. Majd jön egy lány, aki rád izgul. De senki nem tehet róla, hogy nem vonzódik hozzád úgy..
2014. júl. 3. 22:52
 2/12 anonim válasza:
Számít, az első benyomás miatt. De ha beleszeret a személyiségedbe, akkor a külsődet is szeretni fogja, ha megfelelsz az elvárásainak. De ha nem vagytok egy kategória, akkor ne várj csodát.
2014. júl. 3. 22:52
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
nem a kulso a lenyeg, hanem a magabiztossag
2014. júl. 3. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem csak az semmi kedvem nem lenne párkapcsolatot kialakítani egy olyan lánnyal aki csinos, meg minden nagyon jól néz ki szinte minden férfi álma ha agyilag az értelmiségi szintje egy zsák krupiéval vetekszik.

Persze igaz amit mondasz, kell vonzalom hiszen anélkül nem lesz jó a kapcsolat de magába semmit sem ér.

2014. júl. 3. 22:54
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Egyáltalán nem lényeg a külső ... kivéve, ha ronda vagy :-P
2014. júl. 3. 22:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem értem tök magabiztos, tökös vagyok, mégis folytona külsőm miatt bukom a csajokat.
2014. júl. 3. 23:01
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
a külső a lényeg. A magabiztosság, kisugárzás az másodlagos. A harmadik meg a lazaság, szöveg, stílus. De nagyon beszélni se szoktam velük, és már első körben elérem azt, hogy ő jobban akar engem megkapni mint én őt, ez a kulcsa annak, hogy hazavidd a csajt. A leszarom attitűd, ami benne prémium érzést kelt. Főleg ha ez nem holmi taktika, hanem ilyen is vagy, mert megteheted, mert bárkit megkapsz úgyis. De mindehhez az kell, hogy külsőre ott legyél, különben játszhatsz 2-es párral ász párt, ha showdown van, azok kettesek maradnak.
2014. júl. 3. 23:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen,teljes mértékben de már nem érdekel felőlem azt csinálnak amit akarnak a lányok/nők.
2014. júl. 3. 23:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Kezdetben igen, legalább annyira, hogy valamennyire vonzza az embert vagy ne legyen taszító.
2014. júl. 3. 23:32
 10/12 anonim ***** válasza:

á nem a külsö: monjdák a lányok....

a nagy büdös ló fa... még jo hogy csak az számit ha van valami hibád már rád sem néznek XD

2014. júl. 3. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!