Hülyén hangzana ha így állítanék oda elé?
Figyelt kérdés
Szóval van egy kiszemelt lány akivel eleinte beszélgetést indítottam mindig pár szó erejéig (idő hiány). Mostanság nem igazán volt még ennyi idő sem.
Hülyén hangzana valami olyasmi, hogy: Micsoda unalmas csütörtöki nap... De Te már feldobtad a mai reggelt mert még mindig gyönyörű vagy. (Vagy ilyesmi...) Hát....
Ötlet?
2014. okt. 8. 19:22
1/6 anonim válasza:
Inkább írd neki ezt:
"Gondoltam ráírok a legszebb lányra akit ismerek...........De ő nem volt fenn, veled mizu?"
2/6 A kérdező kommentje:
Nem ismerősöm facebookon. Szökő évente megyek fel.
2014. okt. 8. 19:24
3/6 anonim válasza:
1# bocs a "humoromért" :D Szerintem kicsit közhelyes... A Lányok nem szeretik annyira a közhelyeket (ahogy senki se) mondd azt amit gondolsz, nem kell neki olyanokat mondani, hogy "Fájt amikor leestél? Mert úgy nézel ki mint egy angyal"... Hidd el, egy egyszerű de jól áll ez a ruha, vagy jó a hajad, vagy jó az illatod felér 100 közhelyes bókkal. :) Hajrá!
4/6 anonim válasza:
Ja és nemmellesleg, (sajnos) már a kapcsolattartás egyik alappillére a facebook... Ha ráér valaki ha nem, facebookon szinte mindig fenn van, így talán kicsit többet is tudnál vele beszélgetni - igaz csak virtuálisan - de ez is jobb mint az a pár szó időhiány miatt. És akár ebből még előnyt is kovácsolhatsz, ahogy írtad, írhatnád/mondhatnád neki is: "Szőkőévente 1x vagyok fenn facebookon, de ha itt többet tudunk beszélgetni, akkor talán rendszeresebben feljárok"
6/6 A kérdező kommentje:
#3: Ilyet nem is akarok mondani mert ez nagyon kreatívtalan szöveg. Azt mondom amit gondolok, hisz oly szépséges :)
2014. okt. 8. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!