Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez a név hogy...

Szerintetek ez a név hogy hangzana?

Figyelt kérdés
Szabó Szofia. Nagyon tetszik nekünk a Szofi név, de a Szabóhoz kicsit fura, nem? Viszont hihetetlen nehezen találunk olyan lánynevet, ami mindkettőnknek tetszene. Ez az egy eddig, amit mindketten el tudnánk képzelni a kislányunknak. Mit gondoltok?
2014. szept. 25. 22:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik! De,ha úgy jobbnak érzitek, Szabó Szófia is lehet, attól még becézhető Szofinak.
2014. szept. 25. 22:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, mi is így gondoktuk. :) Szófia lenne a hivatalos neve, Szofinak becéznénk. Köszönöm, hogy válaszoltál! :)
2014. szept. 25. 22:35
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem egyáltalán nem passzol és meglehetősen nyelvtörő is a sok sz betű miatt. Én inkább mentő ötletnek tartanám meg és keresnék valami jobban passzoló nevet.
2014. szept. 25. 22:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik!Nincs ezzel semmi baj.
2014. szept. 25. 23:17
 5/13 anonim ***** válasza:
mint a Zsófia pöszén
2014. szept. 25. 23:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Tény, hogy van, ami jobban passzol a Szabóhoz, de egyáltalán nem rossz a Szófia, ha meg ez az Igazi név számotokra, akkor hajrá! :)
2014. szept. 26. 00:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik! :)
2014. szept. 26. 07:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Szeritnem sem rossz, a Szabóhoz jó, mert legalább nem annyira egyszerű név, de mégis ismert.

Szeritntem nem pöszés, azért mert sz betűs a második név is, ismerek olyan akinek szintén a vezetékneve és a keresztneve is Sz betűs.

Amúgy a lányod korosztályának meg már pláne nem lesz fura egy Szofi név :) mert már azért eléggé ismert.

2014. szept. 26. 07:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy hangzik, mintha pöszén beszélnél. Bocsi :)
2014. szept. 26. 08:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Van az ismeretségünkben Szabó Szofi nevű kislány. Őt így anyakönyvezték. Nekem nem tetszik, egyáltalán nem illik össze. A Szófia egy fokkal jobb, de az sem tetszik.
2014. szept. 26. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!