Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetovált, kopasz, érett macsó...

Tetovált, kopasz, érett macsó férfiak, rosszfiúk?

Figyelt kérdés

Más lányoknak is bejön ez a férfi típus?

Van az a mondás, idézet, hogy "Minden jó lánynak szüksége van egy rossz fiúra aki érte jó, és minden rossz fiúnak szüksége van egy jó lányra aki érte rossz". Nos..én tényleg erre a típusra bukom...aki rossz, de hozzám, velem jó. Lehet Ő akármekkora egy surmó, bunkó, ha velem kedves és rendes.

Kifejezetten izgat ez a férfi típus...csak az a baj, hogy kevés ilyen emberrel találkozom. Más van ezzel így?:) 25L

2014. okt. 5. 17:24
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy szemét...hogy átver vagy kihasznál másokat, vagy ilyesmi!Hanem hogy rideg, zárkózott, magának való....Nem azt írtam, hogy egy utolsó szemétláda...Olyan emberrel szóba sem állnék.
2014. okt. 5. 19:25
 22/33 Költőnő? ***** válasza:

Hát ha mkivel hulladékmód viselkedik az sztem elég komoly jellemhiba. Veled hiába más, attól még nem lesz jó ember...

És hidd el h max egy ezrelékben változnak meg, hiába hiszik azt a csajok h majd értük megváltozik az illető... Míg érdekes vagy addig oké, utána max lábtörlő. Plusz ezek a pasik ritkán jó családalapanyagok. Ha te még 30 évesen is virágról virágra akarsz szállni ...

2014. okt. 5. 19:30
 23/33 anonim ***** válasza:

Teged lehet nem ismerlek, de a te idealjaidbol epp eleget, hogy tudjam mit gondolnak a vilagrol :) De kivanom, hogy talald meg a magadhoz illo partnert remelem elobb-utobb rajossz a dolgok lenyegere.. mindenfele rosszindulat nelkul mondom ezt....

18as voltam..

2014. okt. 5. 19:39
 24/33 anonim ***** válasza:

Te nem olvastad el a sajat kerdesedet sem?

Azt irod nem jönnél ossze szemet emberekkel de ez all a kerdesben:

"Lehet akarmilyen surmó,bunkó.."

Azt se tudod mit beszelsz

2014. okt. 5. 19:43
 25/33 anonim ***** válasza:
Vagy ha nalad a csendes,zarkozott emberek szamítanak bunkónak akkor elegge elcseszett ertekrended vagy.
2014. okt. 5. 19:43
 26/33 A kérdező kommentje:

A bunkóság szerintem nem egyenlő azzal, ha valaki átver, lehúz, bármilyen szinten megkárosít mást, vagyis szemét....

Én tudom mit írok..ha Te nem fogod fel, az más tészta.

2014. okt. 5. 19:45
 27/33 A kérdező kommentje:

Tökre nem arra válaszoltok ami a kérdés..de nem számít...mit is vártam...kötekedésből mindenki jelesre vizsgázott.

Szerintem a kérdés kiírásával nem bántottam senkit, nem írtam le senkit, nem veszekedtem senkivel...nem mondtam el senkit ilyennek meg olyannak...de ti kiforgatjátok a szavaimat, minden sz..ba beleköttök..Hát egészségetekre!

Tisztelet a kivételnek!

2014. okt. 5. 19:48
 28/33 anonim ***** válasza:
Ugye elírtad es 16 éves vagy?
2014. okt. 5. 19:54
 29/33 anonim ***** válasza:

nem te ku*rvára nem tudod mit akarsz,aki macsó az nem zárkózott.Aki zárkózott az nem nagyzol..tudjad már mit akarsz.

Ha neked a kigyúrt macsó figurák jönnek be,azok belül tényleg néha érzékenyek,és gyengék,de rohadtul nem zárkózottak.És mindig nagyzolnak ahol lehet.

zárkózott embert még nem láttam nagyzolni menőzni,hangoskodni,verni a nyálat,nem tudom te hol élsz :D

az meg hogy a szám nagy csak, nagyon kétlem,de nem neked fogok segíteni párt találni egy 25éves nőnek.....akinek magától nem megy.Kezedet ne fogjam kincsem?:)

DE! abban igaza van hogy,attól hogy valaki kegyetlen,még szerethet.És nem használna ki olyat akit szeret.

Ez is csak általánosítás a többiektől.

2014. okt. 5. 19:56
 30/33 A kérdező kommentje:

nem te ku*rvára nem tudod mit akarsz,aki macsó az nem zárkózott.Aki zárkózott az nem nagyzol..tudjad már mit akarsz.-----HOL IRTAM HOGY MACSÓ?

Ha neked a kigyúrt macsó figurák jönnek be,azok belül tényleg néha érzékenyek,és gyengék,de rohadtul nem zárkózottak.És mindig nagyzolnak ahol lehet.---ÉS EZ MINDEN EMBERRE RÁILLIK UGYE?100 BÓL 100 ILYEN, UGYE?....:D HAHA

zárkózott embert még nem láttam nagyzolni menőzni,hangoskodni,verni a nyálat,nem tudom te hol élsz :D---KI MONDTA, HOGY NAGYZOLJON, VERJE A NYÁLÁT ÉS HANGOSKODJON???

az meg hogy a szám nagy csak, nagyon kétlem,de nem neked fogok segíteni párt találni egy 25éves nőnek.....akinek magától nem megy.Kezedet ne fogjam kincsem?:)--NE IS SEGÍTS..SENKI NEM KÉRT RÁ.INKÁBB MAGADON KÉNE!

DE! abban igaza van hogy,attól hogy valaki kegyetlen,még szerethet.És nem használna ki olyat akit szeret.

Ez is csak általánosítás a többiektől.

Azért köszi a felettébb HASZNOS hozzászólást!

2014. okt. 5. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!