Tetovált, kopasz, érett macsó férfiak, rosszfiúk?
Más lányoknak is bejön ez a férfi típus?
Van az a mondás, idézet, hogy "Minden jó lánynak szüksége van egy rossz fiúra aki érte jó, és minden rossz fiúnak szüksége van egy jó lányra aki érte rossz". Nos..én tényleg erre a típusra bukom...aki rossz, de hozzám, velem jó. Lehet Ő akármekkora egy surmó, bunkó, ha velem kedves és rendes.
Kifejezetten izgat ez a férfi típus...csak az a baj, hogy kevés ilyen emberrel találkozom. Más van ezzel így?:) 25L
Hát ha mkivel hulladékmód viselkedik az sztem elég komoly jellemhiba. Veled hiába más, attól még nem lesz jó ember...
És hidd el h max egy ezrelékben változnak meg, hiába hiszik azt a csajok h majd értük megváltozik az illető... Míg érdekes vagy addig oké, utána max lábtörlő. Plusz ezek a pasik ritkán jó családalapanyagok. Ha te még 30 évesen is virágról virágra akarsz szállni ...
Teged lehet nem ismerlek, de a te idealjaidbol epp eleget, hogy tudjam mit gondolnak a vilagrol :) De kivanom, hogy talald meg a magadhoz illo partnert remelem elobb-utobb rajossz a dolgok lenyegere.. mindenfele rosszindulat nelkul mondom ezt....
18as voltam..
Te nem olvastad el a sajat kerdesedet sem?
Azt irod nem jönnél ossze szemet emberekkel de ez all a kerdesben:
"Lehet akarmilyen surmó,bunkó.."
Azt se tudod mit beszelsz
A bunkóság szerintem nem egyenlő azzal, ha valaki átver, lehúz, bármilyen szinten megkárosít mást, vagyis szemét....
Én tudom mit írok..ha Te nem fogod fel, az más tészta.
Tökre nem arra válaszoltok ami a kérdés..de nem számít...mit is vártam...kötekedésből mindenki jelesre vizsgázott.
Szerintem a kérdés kiírásával nem bántottam senkit, nem írtam le senkit, nem veszekedtem senkivel...nem mondtam el senkit ilyennek meg olyannak...de ti kiforgatjátok a szavaimat, minden sz..ba beleköttök..Hát egészségetekre!
Tisztelet a kivételnek!
nem te ku*rvára nem tudod mit akarsz,aki macsó az nem zárkózott.Aki zárkózott az nem nagyzol..tudjad már mit akarsz.
Ha neked a kigyúrt macsó figurák jönnek be,azok belül tényleg néha érzékenyek,és gyengék,de rohadtul nem zárkózottak.És mindig nagyzolnak ahol lehet.
zárkózott embert még nem láttam nagyzolni menőzni,hangoskodni,verni a nyálat,nem tudom te hol élsz :D
az meg hogy a szám nagy csak, nagyon kétlem,de nem neked fogok segíteni párt találni egy 25éves nőnek.....akinek magától nem megy.Kezedet ne fogjam kincsem?:)
DE! abban igaza van hogy,attól hogy valaki kegyetlen,még szerethet.És nem használna ki olyat akit szeret.
Ez is csak általánosítás a többiektől.
nem te ku*rvára nem tudod mit akarsz,aki macsó az nem zárkózott.Aki zárkózott az nem nagyzol..tudjad már mit akarsz.-----HOL IRTAM HOGY MACSÓ?
Ha neked a kigyúrt macsó figurák jönnek be,azok belül tényleg néha érzékenyek,és gyengék,de rohadtul nem zárkózottak.És mindig nagyzolnak ahol lehet.---ÉS EZ MINDEN EMBERRE RÁILLIK UGYE?100 BÓL 100 ILYEN, UGYE?....:D HAHA
zárkózott embert még nem láttam nagyzolni menőzni,hangoskodni,verni a nyálat,nem tudom te hol élsz :D---KI MONDTA, HOGY NAGYZOLJON, VERJE A NYÁLÁT ÉS HANGOSKODJON???
az meg hogy a szám nagy csak, nagyon kétlem,de nem neked fogok segíteni párt találni egy 25éves nőnek.....akinek magától nem megy.Kezedet ne fogjam kincsem?:)--NE IS SEGÍTS..SENKI NEM KÉRT RÁ.INKÁBB MAGADON KÉNE!
DE! abban igaza van hogy,attól hogy valaki kegyetlen,még szerethet.És nem használna ki olyat akit szeret.
Ez is csak általánosítás a többiektől.
Azért köszi a felettébb HASZNOS hozzászólást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!