Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetovált, kopasz, érett macsó...

Tetovált, kopasz, érett macsó férfiak, rosszfiúk?

Figyelt kérdés

Más lányoknak is bejön ez a férfi típus?

Van az a mondás, idézet, hogy "Minden jó lánynak szüksége van egy rossz fiúra aki érte jó, és minden rossz fiúnak szüksége van egy jó lányra aki érte rossz". Nos..én tényleg erre a típusra bukom...aki rossz, de hozzám, velem jó. Lehet Ő akármekkora egy surmó, bunkó, ha velem kedves és rendes.

Kifejezetten izgat ez a férfi típus...csak az a baj, hogy kevés ilyen emberrel találkozom. Más van ezzel így?:) 25L

2014. okt. 5. 17:24
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Ha kicsit is megismerjük egymást...és látja bennem az értéket, a becsülni valót, akkor (jobb esetben) jobban meg akar majd ismerni...és én is megismerem őt..és akkor meglátja ő is, hogy én milyen ember vagyok, meg én is, hogy ő milyen ember.

Lehet valaki épp a munkájából, vagy a társaságából (akármiből)kifolyólag ilyen távolságtartó, hideg...de amúgy otthon a 4 fal közt pedig pont ennek az ellentéte.

2014. okt. 5. 17:39
 12/33 anonim ***** válasza:

"A zord külső sokszor érző belsőt takar."

Meg egy rakás komplexust, bele kötnek fűbe-fába, hogy nagyobbnak érezhessék magukat és eltakarják, hogy mennyire bizonytalan kis szerencsétlenek. Tisztelet a kivételnek.

2014. okt. 5. 17:40
 13/33 A kérdező kommentje:
#10-es miért is undorodnál? Nem is ismersz! Azt se tudod, hogy nézek ki, meg azt sem, hogy milyen ember vagyok.
2014. okt. 5. 17:42
 14/33 A kérdező kommentje:

Igen, vannak olyanok is.. amiket írtok..de nem mindenki..Nem kell általánosítani....Nem kell azért mindenkit leírni. Egy esélyt mindenki megérdemel...

Attól meg ha alapból leírják az embert... Ismertség nélkül...na attól meg falra tudok mászni. Ennyire nem lehet valaki buta.

2014. okt. 5. 17:44
 15/33 anonim ***** válasza:

nem is érdekel

kiváló emberismerő vagyok,és hidd el undorodnék.

de ajánlottam pár haverom.Feszenghetsz velük,én nem ezen a szinten mozgok,max megmosolygom.De abban igazad van,hogy kegyetlen emberek is mutathatnak érzelmet :) ez tetszett

2014. okt. 5. 17:55
 16/33 A kérdező kommentje:
Na szuper...ha megadod, felveszem a "haverjaiddal" a kapcsolatot. Lehet emberileg többet érnek, mint Te.
2014. okt. 5. 18:50
 17/33 anonim ***** válasza:
emberileg is csak vágyakozhatsz olyanra mint én :) és ők sem biztos hogy örülnének neked..:) na meg nem jó tenni vagyok itt.
2014. okt. 5. 19:06
 18/33 anonim ***** válasza:

Birom az ilyen csajokat mint te... tudom manapsag nagy divat lett az hogymindenki egy gengszterallat, de aki nem ilyen divatmajom gyerek aki beleesik a te altalanositott semadba, sosem all le egy ilyen felfogasu novel mint te.. kihasznaljak hogy futsz utanuk ok megjatszak egy kicsit a szerelmest aztan jot rohognek rajtad aztan felhiv ha epp megakar b..szni.. Adhatod a negativ kezjeletha az igazsag faj, de szerintem torodj bele

20l

2014. okt. 5. 19:12
 19/33 anonim ***** válasza:

Tévedesben élsz.

Olyan emberek vannak akik hidegebbek de nagyon tudnak szeretni. De ők nem szemetek masokkal.

Aki viszont mindenkivel egy bunkó állat az veled is az lesz egy idő után. Az ilyeneknwk szimplan nincs kulturajuk.

2014. okt. 5. 19:22
 20/33 A kérdező kommentje:

Apollyakárkicsoda! gondoltam, hogy csak a szád jár...mögöttes tartalom nulla. :)

18-as hozzászóló! Nah...maga is igen okosnak tetszik lenni! :D Maga aztán tudja, hogy velem ki mikor meg hogyan áll le...ha meg nem áll le, akkor miért nem..meg hogy ki mikor hogyan b...sz meg egy telefonhívásra. :D ééáááááá az ilyen emberektől sírni tudnék. Semmit nem tudsz rólam öreg. :)

2014. okt. 5. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!