Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetovált, kopasz, érett macsó...

Tetovált, kopasz, érett macsó férfiak, rosszfiúk?

Figyelt kérdés

Más lányoknak is bejön ez a férfi típus?

Van az a mondás, idézet, hogy "Minden jó lánynak szüksége van egy rossz fiúra aki érte jó, és minden rossz fiúnak szüksége van egy jó lányra aki érte rossz". Nos..én tényleg erre a típusra bukom...aki rossz, de hozzám, velem jó. Lehet Ő akármekkora egy surmó, bunkó, ha velem kedves és rendes.

Kifejezetten izgat ez a férfi típus...csak az a baj, hogy kevés ilyen emberrel találkozom. Más van ezzel így?:) 25L

2014. okt. 5. 17:24
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
en mar sok ilyen "macsot" megszopattam. latens melegek :)
2014. okt. 5. 17:25
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezért élünk ilyen gyökér világban, mert így gondolkodnak a nők (persze a férfiak se jobbak).
2014. okt. 5. 17:26
 3/33 anonim válasza:
# 1: És ügyesen is szopnak?
2014. okt. 5. 17:28
 4/33 anonim ***** válasza:

Aztán amikor szakítani akarsz vele mert megunod, akkor jól megver.

Menj ki a cigánysorra ott tele van ilyennel.

2014. okt. 5. 17:29
 5/33 anonim ***** válasza:
Kívánom sok ilyen pasid legyen,ha ez izgat! Bár örülnék ha sosem lennél ilyennel! De te dolgod!
2014. okt. 5. 17:29
 6/33 A kérdező kommentje:
Szerintem nem emiatt élünk gyökér világban, hanem a jobbra balra b.....ó emberek miatt.... akik nem tudják mi az az őszinteség, tisztesség, becsületesség, gerincesség.
2014. okt. 5. 17:30
 7/33 anonim ***** válasza:
Olyan mondás és van, ha ilyen macsónak összetöröd a szívét, ő a te fejed fogja összetörni.
2014. okt. 5. 17:33
 8/33 anonim ***** válasza:
Ha massal bunko veked megis miert lenne kedves?
2014. okt. 5. 17:34
 9/33 A kérdező kommentje:
Ismertem már ilyen férfit...csak meg kell őket ismerni...nem elítélni ránézésre. A zord külső sokszor érző belsőt takar...Épp ez az, hogy mindig ránézésre ítélkezünk...
2014. okt. 5. 17:36
 10/33 anonim ***** válasza:

én is csak azzal vagyok jó aki megérdemli,de undorodnék az olyantól mint te:D az ilyenek legtöbbje gyenge nagy melák.Pár haverom van,ilyen egyed őket!

gyúrnak meg koxolnak,mert feszítenek,pénzel ezzel azzal mert anélkül nem kemények.

2014. okt. 5. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!