Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A molett nők mindig hátrányban...

A molett nők mindig hátrányban lesznek a vékonyakkal szemben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kifejezetten molett, de már elég nagy darab, emellé magas is. (170cm)

Nemrég érkeztek ide a fórumra olyan kommentek, hogy a vékony, alacsony cuki lányok mindig háttérbe fogják szorítani a magas testeseket.

De nem a személyiség számít?

Komolyan értékesebb az a nő aki 140-150cm, 30-40kg, mint egy 170cm 70-80kg-s?

Miért?

2014. okt. 4. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Amiért a nők elvarjak hogy egy fiú 190 centi legyen 65 kilóval, vagy olyan izmos legyen 20 évesen amihez 10 év kell a konditeremben.
2014. okt. 4. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem mindenkinek tetszenek az alacsony,vékony lányok..Viszont az igaz,hogy több fiú vonzódik a vékonyhoz,mint a molettekhez..ez van.én is olyan magas vagyok,mint te csak rajtam kis felesleg van..De azért gondolj bele!Ha az összes fiúnak a kövér lányok tetszenének,akkor minden lány kövér akarna lenni és én nem szívesen nézném az utcán azt a rengeteg egészségtelen túlsúlyos embert.
2014. okt. 4. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
9%
Komolyan erdekelne milyen valaszt varsz egy ily onsajnaltató es nyilvanvalo kerdesre.
2014. okt. 4. 16:36
 4/11 anonim válasza:
49%
Ez hülyeség.Mindenkinek más tetszik.Nem vagy semmivel sem kevesebb mint más.Fogadd el magad,étkezz egészségesen sportolj.Én meg nem szeretek alacsony lenni,mert emiatt tininek néznek nagyon sokszor.
2014. okt. 4. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

nem feltétlen vannak hátrányban. A moletteket nem szokták annyira körbeugrálni a fiúk és szerintem éppen ezért jobban tudnak kötődni a párjukhoz. (de ez csak egy hipotézis :D )

Mellesleg van egy csoporttársam, aki eddig rendesen megvolt vastagodva és az utóbbi időben vettük észre a haverokkal, hogy egészen jó alakja lett. Arcra is sokkal jobban mutat mint korábban és sehol sem deszka :) jó hatással volt rá a barátja, teljesen kivirágzott.

2014. okt. 4. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Fogyj le, sportolj, és akkor nem leszel hátrányban. -_-' 170 cm meg nem annyira magas. Istenem, ezek a nőtársaim...
2014. okt. 4. 16:46
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
170cm épp tökéletes, 70-80kg-ból pedig 10kg mínusz és pest bármely utcáján "rigódal" fog harsogni utánad :D
2014. okt. 4. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

ha a melled is arányosan nagy akkor nekem megfelelnél :-) irj privit

puszika

2014. okt. 4. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam privit, kérlek olvasd el.

2014. okt. 4. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy értékesebb. Egyik nő sem értékesebb a másiknál, ezt csak a férfiak kitalációja, mert gyökerek.

Szociális értéke van annak, hogy a nőket mindig arra ösztönzik, minél kisebb teret foglaljanak el- és ez sajnos nem csak a méretükben nyilvánul meg, hanem társadalmi területeken is ezt várják el a nőktől.

2014. okt. 4. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!