Szerintetek a magas nők hátrányban vannak ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Én a magam 182 centijével, azt veszem észre hogy a férfiak(legtöbb) félnek a magas nőktől. Nemhinném, hogy én lennék ijesztő, szerintem a jó kategóriás nők közé tartozom, ámbár a 19 éves fejemmel, nem volt még párkapcsolatom.Aztán lehet, hogy én is csak valami hibámat akarom a magasságra fogni..
Mi a véleményetek?
2014. márc. 23. 17:20
1/10 anonim válasza:
képpel jobban tudnánk segiteni a válaszadásban
2/10 anonim válasza:
Magam is 180 cm körül vagyok, így nekem nem lenne akadály :-)
3/10 anonim válasza:
képpel jobban tudnánk segiteni a válaszadásban
4/10 anonim válasza:
Semmi gond, majd később akad neked is egy pár zsiráfka...
5/10 anonim válasza:
"szerintem a jó kategóriás nők közé tartozom"
:-)) Ez ne Te döntsd el! - mert még beképzeltnek találnak.
De valami galiba lehet, ha a mai világban nem volt még szerelmed.
6/10 anonim válasza:
en is 180-181vagyok, most is van baratom, es nem o az elso. sok nalunk magasabb pasi van. :) 18L
7/10 anonim válasza:
Csak azok a magas nők vannak hátrányban akik válogatósak, és nem járnának önmaguknál alacsonyabbal. Tehát majdnem mind. (Nem csak a magasak.)
8/10 anonim válasza:
Így van, legtöbb magas lány nem veszi észre, az alacsonyabb fiúkat én "csak" 175 vagyok és már pár centivel magasabbtól is hallottam, hogy alacsony vagyok.
9/10 anonim válasza:
nálam előny :)
21f és 188 magas vagyok
10/10 anonim válasza:
23/F és 193 cm vagyok :D
nem akarok senkit lehúzni, vagy akármi, de szerintem egyáltalán nem "férfias" ha egy pasi alacsonyabb a barátnőjénél.. :D háthogynézmárki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!