Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiút még huszonéves...

Ha egy fiút még huszonéves felnőtt létére is 18 alattinak néznek, akkor az most előnyben van a tini lányoknál vagy inákbb épp ellenkezőleg, hátrányban?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a huszonéves vagy idősebb nőknél kisöcsiként nézek ki. Nem is érzem jól magam, tőlem idősebbnek kinéző lányok mellett és észrevettem, hogy többnyire 14 év körüli tini lányok szoktak megnézni is szemezni velem. Persze lehet nem is jöttem be nekik csak épp elbambultak én meg félreértettem a jeleket.
2014. aug. 14. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 21 vagyok, 16-nak néznek, nincsen barátnőm, lehet van benne valami :)
2014. aug. 14. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
attól függ hogy csúnya vagy, vagy helyes....:)
2014. aug. 14. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
de képet küldhetsz,ha gondolod és megmondom hogy milyen vagy :D 16/L
2014. aug. 14. 23:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem már volt barátnőm, szűz se vagyok kavarni is szoktam, de magam miatt kérdem, mert belül nem tudom, hogy bejön-e ez a lányoknak vagy inkább gázul nézek így ki vajon? Persze nem tehet senki sem arról, hogy milyen testi adottságokat géneket örököl, van olyan korombeli ismerősöm, aki már most őszül, én meg még kisfiú vagyok mellette. Ami azt illeti már kisfiúnak is neveztek nem rég, pedig már felnőtt férfi lennék, ami azt illeti koromat tekintve legalábbis.
2014. aug. 14. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!