Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagy hátrányban van a nőknél...

Nagy hátrányban van a nőknél az a férfi, aki nem rendelkezik a következő dolgokkal?

Figyelt kérdés

- saját lakás;

- autó;

- magas fizetés;

2014. júl. 22. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
A mai világban többségben igen :( Bár vannak még normális lányok is.
2014. júl. 22. 21:52
 2/8 anonim válasza:
26%

az a férfi van nagy hátrányban, aki ilyeneket gondol.

20L

2014. júl. 22. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Nem feltétlen szerintem soknak nem ez számít csak a srácok akarják pont azokat akiknek az számít
2014. júl. 22. 21:54
 4/8 anonim válasza:
50%
Az attól függ, hány éves. 23 évesen ez természetes, 53 évesen már nem annyira...
2014. júl. 22. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem mar komolyan felhaboritanak az ilyen kerdesek.

Persze hogy szamitanak az olyan lanyoknak akik utan ti fiuk sovarogtok, mert azok az akik ilyen 90-60-90-esek meg ilyen meg olyan kifinomult stilusuk van, amihez penz kell. Szoval ha nem neztek ra egyszerubb, normalis lanyokra, akkor ne csodalkozzatok.

2014. júl. 22. 22:07
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Elfelejtettem oda írni, hogy a normális, átlagos nőktől kérdezem.
2014. júl. 22. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:

- Hát olyan nő nincs, aki örül az alacsony fizetésnek, ellenben van olyan, aki igen, tehát figyelembe véve azt a réteget is, akit nem érdekel, nagyobb előnyben vagy a nőknél magasabb fizetéssel.

A másik kettő már bonyolultabb:

- Az autó státusszimbólum, drága a fenntartása, ergo tükrözi a vagyoni helyzetet. Éppen ezért lásd 1. pont. Azonban kb. minden 2-3. családnak van itthon autója, szóval az a kb. 1-2 millió nő egy autó nélküli férfivel éli le az életét (vagy a családban nincs autó), figyelembe nem véve azokat, akik 20-25 éves, egyébként 100 000 forintot érő autóval járnak, ami gyakorlatilag havi 80 ezer forinttól fenntartható (kevés utazásokkal). Az ilyen családban lévő férfiaknak is van feleségük/élettársuk.

- A saját lakás nem mindegy, hogy hol. Épp láttam vidéken eladó házat 2 millióért, ami azért nem egy élet munkája megvenni. Ugyanaz a ház Bp. közelében 15-20 millió. Na az már nem mindegy. A lakást nagyon sokan öröklik, kapják, ami már korántsem olyan erős vonzerő. Persze magad által vett lakás mondjuk 25-30 éves korban elég erős ütőkártya. Megsúgom, sokak szerint a saját lakás baromság, szóval mondhatod azt is, hogy felvilágosult vagy.

Summa summarum, igen, hátrányban vagy. Mégis millióan találnak párt magukban az országnak csórón, kocsi és lakás nélkül. Szóval akkora hátrányban nem lehetsz.

2014. júl. 22. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Esete válogatja. A utcánkban lakik egy egy pár, nincs munkájuk, alkalmi munkából élnek, szegények, de csodalatosan megvannak. Látszik a teljes harmónia közöttük.

Ez ad erőt nekem is, mert évek óta nincs rendes munkám /szakma és diplomák birtokában/, így aztán nem merek ismerkedni sem.

2014. júl. 26. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!