Szép, vonzó hölgyek, hogyan viszonyultok egy olyan sráchoz, akit kihasználhattok?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a kimondottan csinos nők egész életükben olyan visszajelzéseket kapnak a férfiaktól, hogy a férfiak sokmindent megtennének nekik, csak egy kis figyelemért cserébe:)
Nekem az tetszik, ha elvégezhetek valamilyen feladatot egy ilyen nőnek, és tudom hogy mialatt én a munkával töltöm az időmet, az alatt neki legalább nem kell foglalkoznia olyasmivel amihez semmi kedve. Egyszerűen vonz ha kihasznál egy ilyen nő:)
Mit gondoltok egy ilyen srácról? Tényleg kiváncsi vagyok. Trollkodást férfitársaimtól nem várok:) bár biztos kapok. Élvezitek ha használhattok valakit, vagy nem tudjátok hová tenni ezt az egészet?
2014. okt. 4. 10:24
11/11 anonim válasza:
Hmm, hát ez így elég érdekes, egyáltalán nem értem neked ez miért jó; de ha ez nem egy párkapcsolat, akkor élvezném hogy van aki takarít helyettem, sőt még élvezi is ha leb.szom mert nem elég alapos :)... az a része nekem jobban megy mint a takarítás :). Kérdező, olyan helyre menj dolgozni ahol számodra vonzó a főnöknő és arany életed lesz :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!