Hogy viszonyultok ahhoz, ha tetszetek valakinek?
Nem tudom, miért, de én automatikusan kedvesebb, figyelmesebb leszek vele.
Valahogy jólesik a felém irányuló figyelme.
Ez jó vagy rossz?
(Persze ha olyan illetöröl van szó, akinek bárki jó, csak felszedhessen valakit, azzal nem)
Kort és nemet is légyszi!
Köszönöm!
20l
Én udvarias vagyok vele,nem szeretném megbántani
26/L
Hát pedig sokszor az a baj ha nem is tetszik nektek de kedvesek vagytok vele stb.:) de az illető túlzott kerülése is rossz érzés:) Ha tudjátok hogy szeretne tőletek valamit akkor inkább tisztázzátok vele az érzelmeiteket!:)
F
Hasonlóan szoktam lereagálni a dolgot én is, még akkor is hanem jön be annyira a lány aki kinézett magának. De ha kitüntet a figyelmével én is próbálok kedves lenni vele.
25\F
Mivel bizonytalan vagyok saját magammal kapcsolatban, nagyon megkérdőjelezem a másikat, "biztos csak játszik velem". Egyszerre jó érzés, és rezignáltság uralkodik el rajtam, mert sosem tudok ezen továbblátni.
Leintem az egészet, és megyek tovább, közben reménykedve hátra tekintgetek. Ha továbbra is kitart - olyan még nem volt - akkor nem tudom mi lenne.
Ez van.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!