A 13-15 év körüli tini csajok hogyan viszonyultok ahhoz, ha egy fiú megfogja a feneketek vagy rápaskol? : D
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 23:11
3/11 anonim válasza:
ha a barátom csak mosolygok ha nem akkor pedig pofozok
4/11 anonim válasza:
Ha a párom, akkor visszapaskolom, bárki más: egy pofonnal gazdagabb lesz. :D
5/11 anonim válasza:
Bocsi, 16 vagyok, de egy idegent tuti arcon csapnám.
6/11 anonim válasza:
Ha pasim, akkor paskolás de ne fogdossa senki. Ha nem, akkor ütök, rúgok, harapok...
8/11 anonim válasza:
Ha a barátom , akkor csak nevetek, vagy esetleg visszaadom :D Ha nem, akkor pofon.
14/L
9/11 anonim válasza:
Sajnos megszoktam, de ilyenkor is pofozkodas a vege foleg ha idegen teszi. Ha a szokasosak akkor mar csak pampogok de feleslegesen mert leszarjak...
10/11 anonim válasza:
Végül is érthető, hogy így, pofonnal akarnak reagálni a lányok, de mi van akkor, ha az illető már előre számít erre, és gyorsan, reflexszerűen elhúzódik? Elég szórakoztató látvány lenne egy levegőben "csattanó" pofon, szinte filmszerű jelenet lenne! Egyébként nem értem, hogy akik ilyeneket csinálnak, azok nem félnek a pofontól?
Az sem mindegy, hogy mekkora a pofon, tehát hogy mennyire arányos ezzel az elkövetett tettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!