Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy huszonéves srác félig...

Ha egy huszonéves srác félig pedomaci, vagyis csak a tini csajok jönnek be neki, általában a formás 13-17 évesek, de néha megtetszik neki formás 11-12 éves is, az mennyire beteges, lehet ezen segíteni dokival?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:

ez elég beteges, főleg ha igazából csak az fog vissza, hogy van valamennyi önkontrollod és szóval kvázi megállítod magad.

Meg hát az is, hogy a 20-on évesek nem jönnek be ezek szerint, pedig azért ők is elég jól néznek ki, én nem szeretem a salbonokat, stb-ket, de azt bekell látnom hogy tényleg baromi sok szép magyar lány/nő van. A munkahelyemen is van egy nő, hát anyám lehetne de bazi jól nézki..

és akárhova megyek nap mint nap bkv, gyalog, kocsi, biztos hogy mindig lesz legalább 1-2 jó lány az úton.

2014. júl. 7. 21:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, amúgy a törvény betartom 14 év alattihoz nem is merek közelíteni, inkább az a baj, hogy rosszul érzem már magam, mert ezt azért mégis csak elítéli a társdalom és olyan ez mint egy bűnöző bélyeg, szégyellem is meg nem tudok kivel beszélni róla. Inkább fantáziálgatok, nem vagyok egy erőszakos fiú.
2014. júl. 7. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Add fel magad a rendőrségen.
2014. júl. 7. 21:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Takarodjatok már semmi bűnt nem követtem el!-.- JÓ ezen az oldalon sem lehet úgy látom megértő emberekt találni, csak a támadás megy, elegem van.
2014. júl. 7. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Dokival sem nagyon tudsz ezen segíteni. Talán azt tudnám javasolni, hogy az aranyosabb, kislányos nőket próbáld megközelíteni. Amikor megyek be a vársorba, gyakran látok olyan lányokat, kakik kinéznek 14-nek, de azt mesélik, hogy a múltheti bulijuk milyen jó volt, meg hogy végre húsz évesek és hasonlók. Ha meg annyira a kor vonz... én amondó vagyok, hogy ha a 15-16+-os kategória felé tudsz menni az fél siker, persze mancsokat le egy kis ideig róluk. Ha megadják azonnal magukat, az nem jó jel.

Pontos kort nem kérhetnék? (kezdem azt hinni, hogy itt már senki sem akar a kérdésekre normálisan válaszolni...)

2014. júl. 7. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:

igen, ezt gondoltam, de pont erről beszélek, hogy te DIREKT nem csinálod, ergo tegyük fel elveszted az öntudatod.

Akkor lehet semmi se tartana vissza. Szóval te igazából ezt akarnád, csak épp van annyi önkontrollod hogy nem teszed meg,, hát igen, inkább próbálkozz a saját korosztályodnál, ők is jó fejek, amúgy én is 20-on éves vagyok, mondom a munkahelyemen is tök az fej az a nő, a 20-on éveseknek sincsenek feltétlen teljesíthetetlen elvárásai..

de szerintem ha nyitsz feléjük szépen elfelejted ezeket a kislányokat. Jó persze most egy nő nem feltétlen jó példa a 20 évesekre, de szóval vannak ott is szépek meg jók, próbálkozz ott.

2014. júl. 7. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Pszichológussal beszéld meg. Nem fogja rádhívni a rendőrséget, hanem megpróbál majd segíteni.
2014. júl. 7. 22:33
 8/8 anonim válasza:
Amúgy xd ha a korok nemet fel cserelnenk pl egy 15 éves srác es egy 30 éves nő le se sz*rjak de ha 30 éves csávó 16 éves csaj egyből megy a balhé mekkora tré
2022. dec. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!