Volt itt egy fiatal huszonéves srác, aki egy kérdést tett fel az életvitele megváltoztatásával kapcsolatban? Hogy lehetne őt elérni? Írjon privit? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap délután írta ki a srác a kérdést, melyben arról írt, hogy ő gazdag de mégsincsenek igazi barátai, és szerelme.
Ha a srác még fent van az oldalon, vagy valaki ismeri, kérem jelentkezzen.
2014. jan. 5. 12:51
1/12 anonim válasza:
Te vagy már egy pénzéhes r..banc:DD
(valakinek ki kell mondani:D)
2/12 anonim válasza:
xDDDDD
ez már nevetséges kategória...
3/12 anonim válasza:
a srác 21.
am. meg keress vissza az oldalon és írj neki privit szerintem.
4/12 anonim válasza:
"I think this is the beginning of a beautiful friendship.”
:DDD
5/12 anonim válasza:
Látom neked is költhetnéked van :)
6/12 anonim válasza:
"ismerkedés, szerelem, barátság, barát"
A pénz, meg a ribi kimaradt a kulcsszavak közül:D
7/12 anonim válasza:
Nekem ő a szomszédom, sajnos pont ma reggel csődbe ment a családja anyagilag, ha érdekel még, megadhatom az elérhetőségeit!
8/12 anonim válasza:
Kérdező, hogy te milyen önzetlen és segítőkész vagy :D Szegénynek túl sok a pénze, de te szívesen elköltenéd :D
9/12 anonim válasza:
Én voltam az! Írhatsz nyugodtan :P
84F
10/12 A kérdező kommentje:
Valakinek van épeszű, segítőkész válasza?
2014. jan. 5. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!