Fiúk, hogy viszonyultok a push-up-os melltartóhoz egy lányon? (ha ismerkedtek)
Akkor még ugyan nem lehet tudni,hogy push-uppot visel vagy tényleg olyanok a mellei, viszont ha eljuttok odáig,hogy lekerül,vagy strandoltok,és meglátjátok,hogy milyen kicsike is neki,pedig nem ezt mutatta,akkor csalódtok,vagy nem érdekel?
Nekem nagyon pici mellem van, emiatt kicsi is az önbizalmam, pedig többen mondják,hogy ez ne érdekeljen,mert amúgy szép vagyok.De mégis,engem annyira zavar,hogy ilyen melltartókkal a legtöbbet akarom kihozni belőle és ezzel,hogy nagyobbnak tűnik sokat nő az önbizalmam.
De elgondolkodtam azon,hogy ha majd ismerkednék, mennyire lenne ez hátrány?
Most lehetne azt mondani,hogy a normális pasikat nem érdekli a mell méret, de akkor is,ha eddig meg volt a kép a lányról,és idővel kiderül,hogy nem is olyan, nem gáz?:/
17L
Szia!
Engem az ilyen nem szokott zavarni,én amm is szeretem a kis cicis lányokat! azokkal meg ne foglalkozz,akik emiatt beszólnak,vagy leszólnak,te ennyit kaptál,ez van,valaki biztosan beéri vel:9 (én pl örülnék nekii) 24/f
Erre annyit tudok mondani, hogy ne egy ruhadarabtól legyen önbizalmad! Aki szeret és nem csak "arra" vagy jó neki, azt nem a mellméreted fogja érdekelni! Ennyi az én szerény véleményem
18/F
Bocsi, hogy lányként írok, de ezt le kell írnom.
Nekem is kicsi mellem van, de nem zavar. Egyáltalán nem. Egy normális pasi nem azt fogja nézni, hogy mekkora melled van.. Persze, van olyan, aki azt nézi, de az meg maradjon magának. Emiatt elveszteni az önbizalmad nem éri meg. Előbb fognak elhagyni az önbizalomhiányod miatt, mint a kis melled miatt.
A push up nem éri meg. A pasikat jobban érdekli a forma, mint a méret. Lehet nagy, de ha egyszerűen rossz ránézni, az veszett ügy. Örülj neki hogy kicsi, de formás (plusz a hátfájást is megúszod). :D
Ha kicsi, de formás, azzal nincs baj. Ha annyira semmi nem lenne, a push-up sem segít. Szóval ha már az segít, akkor nem lehet akkora gond a melleiddel.
Egyébkén szerintem a pasikat nem annyira zavarja, ha lekerül a melltartó és valamennyivel kisebb, mint amire ők számítottak.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!