Netes ismerkedés? Lányok, ti hogy viszonyultok ilyenkor a sráchoz?
Figyelt kérdés
Kb egy hete ismerkedek egy lánnyal fb-on. Eddig mindig én írtam neki. Nem szeretnék mindig én írni, mert így nem tudom, hogy akar-e egyáltalán csevegni. Amikor beszélgetünk jól elvagyunk, nem vettem észre, hogy teher lennék neki.
Bocsi az amatőr kérdést, de első netes ismerkedésem. Légyszives adjatok tippeket, tapasztalatok is jöhetnek
2014. febr. 16. 20:06
1/1 anonim válasza:
Szia én a barátommal net segítségével jöttem össze, már több mint egy éve :) általában mindig én írtam neki, de aztán utána már ő is, egyre többször. Adj neki egy kis időt, ha komolyan érdekled, biztos ő is kezdeményez majd. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!