Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés metron? Hogyan? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés metron? Hogyan? Ti hogy viszonyultok hozzá?

Figyelt kérdés

Sokszor látok olyan 17-18 év körüli helyes fiúkat a metron akikkel szívesen megismerkednék. A vége mégis mindig ugyanaz, egyikünk leszáll a metroról. Sokszor gondolkoztam már azon,hogy leszállok utána és elkezdek vele beszélgetni,de ezt hogy kezdjem? és ha van barátnője? Fiúk ti mit szólnátok,ha utánatok menne egy lány és elkezdene hozzátok beszélni? Rám egyébként azt mondják szép vagyok, mondjuk egy sulis nap után fáradtnak és lestrapáltnak nézek ki..

L/16,5

2012. jan. 6. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Huh, a kérdésből kiindulva azt hittem srác vagy, akkor simán azt mondanám, hogy "menj oda és szólítsd le", én pl. nyitott vagyok az ilyesmire, szívesen beszélgetek bárkivel. Így viszont húzósabb a dolgok, egyrészt mert szerintem egy idegen lány nem túl imponáló, ha odamegy egy ismeretlen fiúhoz.. Vagy nem tudom, szerintem nem a te dolgod lenne "becserkészni" bárkit is. :)
2012. jan. 6. 19:48
 2/11 A kérdező kommentje:
ha lehetne egy jó kapcsolat belőle, kit érdekel,hogy ki teszi meg az első lépést?
2012. jan. 6. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:

én azt hittem hogy az ilyen ismerkedés a csajoknak tabu :)

de ugy látom,hogy nem

19f

2012. jan. 6. 20:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elég rossz ötlet! Ha utána mész akkor honnan tudod hogy nem a barátnőjéhez megy, aki ott várja a mozgólépcső tetején? Honnan tudod hogy nem siet? Honnan tudod hogy szimpatikusak-e neki a nyomulós lányok? Rosszabb ha egy szót hozzád vág hogy sietek aztán csak nézhetsz.. Ennyit nem ér az egész!
2012. jan. 6. 20:31
 5/11 Napkiraly ***** válasza:
68%

Szerintem odamész, és leszólítod, útbaigazítást kérsz valamihez (az se baj ha másik megállónál van, elvégre eltévedtél). Amikor megadja megköszönöd, és azt mondod neki:

"Nagyon aranyos vagy, a barátnőd biztosan nagyon megbecsül téged!"

Ha nincs barátnője akkor azt fogja válaszolni, hogy nincs nekije olyanja, és szabad a terep. Ha van (és nem akarja letagadni), akkor meg azt mondja hogy hát igen, nagyon megbecsüli :)

Ha 10 évvel fiatalabb lennék biztosan örülnék neki.

2012. jan. 6. 23:52
 6/11 Napkiraly ***** válasza:
Ja, zöld kezemet kérem :)
2012. jan. 6. 23:53
 7/11 A kérdező kommentje:
megkaptad:D hátigeen... tudom kicsit gáz így ismerkedni,de tinik körében még belefér.
2012. jan. 7. 15:19
 8/11 pippikebaba ***** válasza:
Kedves Napkirály kétlem h örülnél neki ha leszólitana vki csak úgy a metrónál!nem biztos h tetszene a másik,plusz ezek csak ilyen rib@ancok!a kérdezőnek meg nem javaslom mert könnyen kapható prédának fogják gondolni!aztán ne csodálkoz ha csak rövid távra kellesz az ilyen srácnak,de ha ilyet akarsz akkor hajrá!
2012. jan. 8. 13:25
 9/11 pippikebaba ***** válasza:
20:31-esnek tökéletesen igaza van!
2012. jan. 8. 13:27
 10/11 pippikebaba ***** válasza:
nyomulós lányokat nem veszik komolyan a férfiak,meg hamar le is rázzák őket!
2012. jan. 8. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!