Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek sűrűn megesik a mindennapokban?
hogy csak úgy odamegy egy idegen és elkezdtek ismerkedni..vagy csak simán megszólít..
Ezek az "ismertségek" mennyire tartósak..?
kort és nemet is
elég gyakran szólítanak le pedig nem nő vagyok :D de nekem kifejezetten tetszik ez a dolog, volt hogy valakivel így jöttem össze, volt hogy valakivel így haverkodtam össze és legalább nem unatkoztam
18/F
Általában közlekedési eszközökön szólítanak meg. Bár vannak más esetek is. Egyszer mentem az úton és egy nagyon jóképű öltönyös pali vizslájára mosolyogtam(mert édes volt), erre ő azt mondta: " de szép arcocskád van!" és fenébe éppen sietőben voltam a vonathoz, ezért nem álltam meg :(, pedig olyan aranyosak voltak.:D :(
Változó, hogy melyik tartós, nem tudom pontosan, sok példát tudnék felhozni.
17/L
Gyakran megszólítanak, de sajnos álltalában csak öreg bácsikák. Egy idő után már elég idegesítő.
Helyes fiatal srácoknak jobban örülnék. :P
18/L
Hát velem elkezdett a buszon dumálni és hát elég hangos volt , az egész busz már sírt a röhögéstől + lezsiványozott , ez mit jelent? 17/f
De komolyan , mit jelent , ha valaki lezsiványoz vkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!