Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győri otthonülősebb csajok! Ti hol próbáltok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Esetleg akinek volt már sikere is az említett helyen az is írja nyugodtan!2012. jan. 5. 16:02
2/13 anonim válasza:
chat.hu gyaloglóchat. freelove, love.hu google a barátos, sokan mondják. Aki otthonülös az nyilván interneten ismerkedik. -.-"
3/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem egy külsős okoskodására voltam kíváncsi, hanem olyan véleményére aki csinálja is... okoskodó trollok...
2012. jan. 5. 16:10
4/13 anonim válasza:
én álltalában otthon ülök és szeretem a pö*süket vakargató férfiakat, és mivel gondolom te győri vagy ma 6 kor mekinél?
5/13 anonim válasza:
Ez a kérdés jó, én is kíváncsi lennék rá. Netes ismerkedéssel én is próbálkoztam, de nekem nem vált be sajnos, így töröltem is magam. Discoba nagyon ritkán járok, szóval én sem tudom, h. hol lehetne ismerkedni Győrben.
Oké, h. nem csak otthon kell ülni. De mondjuk elmegyek színházba, de oda általában a fiúk barátnővel mennek, vagy lányok egymással, de fiútársaságot nem nagyon szoktam látni, őket annyira nem érdekli a színház szerintem, persze vannak kivételek. Moziban sem nagyon lehet ismerkedni. Szóval nem tudom, h. hova kellene mennünk.
Mennyi idős vagy?
25/L
6/13 anonim válasza:
Hát kb én is ezen véleményen vagyok, mint az utolsó de mégsem Győrben lakok.
7/13 A kérdező kommentje:
A társkeresők többségével az a gond, hogy tényleg annyi van már, hogy mindegyik oldalon van kb 10-20 győri és nem egy helyen vannak az ember beregelhetne 1000 helyre, hogy valamilyen siker reményébe legyen. Persze vannak az alap ismerkedési történetek a "véletlen" beszélgetésbe keveredések buszmegállóba stb. de én itt most a célzott keresésre gondolok. És nem kifejezetten semmit tevő lányokra célzok, hanem azokra akik inkább maguknak valók, otthonülősebbek és nem járnak el mindig bulizni és nincs nagy haveri körük, de ettől még nem rosszabbak mint bárki más :) Én mondjuk pasi vagyok, de egy jó ideje keresgélek és győri lányokat találni nem könnyű, pedig nem kis város ezért vagyok kíváncsi arra ki merre keresgél :)
2012. jan. 6. 08:23
9/13 A kérdező kommentje:
21 de nem hírdetés miatt írtam ki a kérdést, szóval nem örülnék ha emiatt valaki mormogna :) Ez egy általános kérdés okosodás céljából :)
2012. jan. 6. 12:49
10/13 anonim válasza:
Oké, nem is azért kérdeztem, csak kíváncsi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!