Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » FIÚK! Mi a fontos nektek a...

FIÚK! Mi a fontos nektek a lányokban?

Figyelt kérdés

Kétféle dologra vagyok kíváncsi: a külső, mit néztek meg először, őszintén, a második pedig hogy ha tetszik nektek, mi az amiatt odamernétek menni megszólítani? Lehet kicsit zavaros a kérdésem, de 18 éves vagyok és még nem volt barátom:D Kicsit zavar mert mindenol párokat látok, és bár a környezetemben mindenki szépnek és csinosnak mondd,valamiért nem szólítanak meg fiúk. Mit tegyek hogy kedvesebbnek tűnjek vagyis mit tegyek azért hogy megszólítsanak?

És most nem a "rakd ki a melled" féle bölcsességekre gondolok, mert nem úgy szeretném ha megszólítanának:D

2014. szept. 28. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szólítsd meg te őket. Ne csodálkozz ha nem szólítanak meg, mikor csak azoktól jó, akik bejönnek nektek, ha nem tetszik a srác akkor már mindjárt zaklatásnak fogjátok fel és elkülditek a f#szba. Kell a fenének ez a kockázat. Ismerkedj ismerősök közt, nemigaz h 18 évesen nem tudsz suliban megszólítani egy srácot, aztán már pár órán belül dugnának is...
2014. szept. 28. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor a belső nem is érdekel? Tehát feltételezhető,hogy te is csak külső alapján keresel fiút? :P :D

De a kérdésre válaszolva:

Amit először megnézek, az attól függ,h elölről vagy hátulról látok meg egy lányt. Ha elölről és közel elég közel van, akkor a szemét nézem meg először, ha távolabb akkor az arcát és úgy haladok lefelé.

Külsőre nincs "ideálom", minden lánynak más áll jól. De ha nagyon mondani kell valamit, akkor tőlem nem magasabb, de nem is törpe. Vékony, de nem "elöl deszka hátul léc", tehát ahol kell ott legyen dombocska :D de egyáltalán nem kell,h pl. hatalmas mellei legyenek. Minimum vállig érő sötét haj. Arcra pedig aranyos, és ne bújjon egy kiló smink alá, szal inkább természetes legyen.

Bár ez nem volt kérdés, de sztem sokszor fontosabb, mint a külső. Szal belsőre nem egy beképzelt liba. Legyen "sütnivalója", megbízható. Legyen közös érdeklődési körünk.

Nagyon kevés lányt szólítottam meg eddig, 2 kezemen összetudnám számolni mennyit :D ha úgy látnék valakit,h elmegyünk egymás mellett az utcán,akkor nem szólítanám meg. De pl. ha együtt utazunk buszon, vagy ugyanazon a helyen vagyunk,akkor először figyelném,hha elkapja a tekintetem,h őt nézem, akkor hogy reagál rá. És ez döntené el,h leszólítom-e vagy sem. De am szeretem,ha egy lány nem csak várja,h leszólítsák, hanem ha úgy gondolja,akk ő kezdeményez.

2014. szept. 28. 21:48
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

12: Nyilván érdekli a belső is, de amit először meglát az a külső.

Szerintem Nekem is csak olyan lányoknál ragadna le a tekintetem, kiknek alakja megegyezik az ízlésemmel. Legalább is kb. Aztán, hogy mit nézek meg elsőnek fogalmam nincs... túl gyorsan történik az, mindig mást. Ami jobban bejön elsőre nyilván, ha a fej akkor azt, ha más akkor azt és utána követi a többi... :)

2014. szept. 28. 21:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. szept. 28. 21:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha alacsony akkor még jobban bejön. Ez lemaradt :D valahol az előző oldalon voltam :D
2014. szept. 28. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!