Valaki segitene? Fontos! (Lent)
Van egy lány akivel tegnap elött beszélgettem és elkezte mondani hogy neki semmi féleképp nem kell barát most de viszont vannak szükségletei..stb
Monta hogy mi lenne ha lefeküdnénk (?) Én persze montam hogy jo benne vagyok. De kihangsulyozta hogy neki csak szex kell és nem pasi szoval ne is számitsak többre! Ez se zavart mert igazából a személyisége nem nagyon jön be de szép csaj nagyon!
Átmentem hozzá délután és történt aminek történnie kellet. Nagyin jol sikerült mert 1óra alatt 5x ment el egyszer akkora orgazmusa volt hogy egy kicsit abba is kellet hagyni.. utánna monta hogy nagyon jo volt puszilgatta a nyakamat simogatott egy kicsit láttam hogy másképp áll hozzám. Hazamentem és másnap elkkezdett irogatni facen hogy talizhatnánk..stb a végén arra lyukadt ki hogy ő járni szeretne velem (pedig az elelyén ő hangsúlyozta ki hogy csak szex) nekem mint mondtam külsőleg bejön de a személyisége egyáltalán nem :/
Mit csináljak nem szeretek senkit megbántani viszont hitegetni se akarom mit mondjak neki? Én 18 vagyok ő 17
A másik kérdésem az lenne hogy mért változott meg a véleménye hogy ő csak szexet akar mast nem utánna meg járni akar velem? Ilyen jó lett volna velem a szex hogy belémszeretett vagy mi?
Bocsi hogy sokat irtam probáltam minnél rovidebben!
18f
Legalábbis nekem ez jutott eszembe. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!