Valaki tuna nekem erre válszt adni? (Lent) fontos!
Figyelt kérdés
Van egy lány teljesen átlagos visszafogott.
Most jött a suliba 9.es én 12.es vagyok
Nagyon tetszik pedig még nem is beszélgettünk egy szót sem.
Eggyáltalán nem érdeklem őt pedig sok csajnak bejövok de álltalába az ilyen érmexes tömeglányoknak (nem vagyok páwa) de nekem ők nem jonnek be eggyáltalan! Valami nagyon megfogott benne.
Nem merek kezdeményezni mert eddig ahoz voltam szokva hogy a lányoknyitnak felém.
Az nem teljesen igaz hogy eggyáltalán nem érdeklem mert szunetbe az udvaron sokszor néz és ha oda megyek az egyik haveromhoz és ő is ottvan nem néz a szemembe..
Hogyan tunám finoman jelezni neki hogy bejön nekem? 18f
2014. szept. 18. 16:30
1/9 anonim válasza:
Elárulod, hogy hogy sikerült átvészelned az elmúlt évek nyelvtan dolgozatait? Őszintén kíváncsi vagyok rá.
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy hogy mindíg okos ember mellet ültem/ülök! :D
2014. szept. 18. 16:34
3/9 anonim válasza:
A kedvéért megtanulsz helyesen írni.
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem tetszik neki, hogy retardált vagy! Ezek ma már ilyenek!
5/9 anonim válasza:
a kérdésre jó választ adtál, leülhetsz ... viszont soha, tehát SOHA ne írj semmit a csajnak, ha meg akarod szerezni, majd tartani :)
6/9 A kérdező kommentje:
Jovan baxátok meg -.-
Nem is értem mért kerdeztem meg. ...
2014. szept. 18. 16:37
7/9 anonim válasza:
csak ugy ha tököt növesztesz magadra :)
8/9 A kérdező kommentje:
Van tökom.
Eddig 10csajom volt egyik se panaszkodott
2014. szept. 18. 16:42
9/9 anonim válasza:
ha mind meg is h-zod akk ne akarj már egy 9,est..... szánalmas.... komoly? kinéztél egy ártatlan kislányt? és a többi 10hez hasonlitod?.... sztem hagyd békén. engedd, hogy értelmes, jóra való barátot találjon... keress egy airmax fant-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!