Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » FIÚK! Mi a fontos nektek a...

FIÚK! Mi a fontos nektek a lányokban?

Figyelt kérdés

Kétféle dologra vagyok kíváncsi: a külső, mit néztek meg először, őszintén, a második pedig hogy ha tetszik nektek, mi az amiatt odamernétek menni megszólítani? Lehet kicsit zavaros a kérdésem, de 18 éves vagyok és még nem volt barátom:D Kicsit zavar mert mindenol párokat látok, és bár a környezetemben mindenki szépnek és csinosnak mondd,valamiért nem szólítanak meg fiúk. Mit tegyek hogy kedvesebbnek tűnjek vagyis mit tegyek azért hogy megszólítsanak?

És most nem a "rakd ki a melled" féle bölcsességekre gondolok, mert nem úgy szeretném ha megszólítanának:D

2014. szept. 28. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én az arcot nézem meg először. A második kérdésre: hát én sajna nem nagyon merek lányokat megszólítani, sima szemezés nem lenne elég, talán ha rámmosolyog.. :D
2014. szept. 28. 21:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet?
2014. szept. 28. 21:37
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
a farkam
2014. szept. 28. 21:38
 4/15 anonim válasza:

Már ott a baj, hogy a külsővel kezdesz.

Az én barátnőm nem festi magát. Nem is egy hú de izéném-ri.bancfestett. egyszerűen önmaga. És az eszébe szeretem bele.

2014. szept. 28. 21:38
 5/15 A kérdező kommentje:

Könyörgöm ne küldjetek leveleket, nem fogok itt ismerkedni:D

Utolsó és hogy találkoztatok, hogy jöttetek össze?

2014. szept. 28. 21:39
 6/15 anonim válasza:
Nincs mit szégyelmem rajta, társkeresőn :)
2014. szept. 28. 21:41
 7/15 anonim válasza:
100%
Amit először megnéznek az egyértelműen az alakod, megvannak-e az ívek a helyükön. Erre az öltözködéssel nagyot lehet rúgni (mindkét irányba). A megszólítás pedig... Ha összekakad valakivel a szemed, ne nézz félre, hagyd ott ahol van és mosolyogj, egy szép mosollyal a legtöbb kőzetet meg lehet olvasztani, egy srác meg ahhoz képest semmi :D Az meg hogy odajön-e... Beszarós vagy sem, ha minden adott (pl. van melletted hely esetleg, nem olvasol/telefonozol/zenét hallgatsz elmélyülten/bármi amit nem akarna félbe szakítani) akkor csak-csak odajön megkérdezni merre mész vagy valami, és ha megszólít akkor onnantól meg van véve egy beszélgetés, abból meg azt hozol ki amit akarsz :)
2014. szept. 28. 21:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Először a szemét, haját. Ha látszik hogy nem egy flegma ki vagyok mi vagyok, akkor szemezés/mosoly, aztán ha visszajön jöhet a többi. Amit tehetsz hogy ha bejön ne kapd el a tekinteted, és kezdj el mosolyogni, esetleg ha érzel magadba spirituszt akkor szóba is elegyedhetsz vele :) 23f
 9/15 A kérdező kommentje:

Nincs mit szégyelned rajta, ssemmi bajom a társkeresővel. Itt is csak az idegesít, hogy ez az oldal nem az, mégis sokan azt hiszik :)

Gratulálok akkor, sokáig legyetek együtt :)

10/15 anonim ***** válasza:
A külső 10%-ban, a belső 90%-ban. Rám nem igaz az a mondás, hogy a "külső megfog, a belső megtart". Nálam a belső fog meg, és az is tart meg. Ezért sem tudok utcán ismerkedni.
2014. szept. 28. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!