Fiúk! Miért ezek a lányok kellenek?!
Egy kis bulin voltam, a nyár végén, amit a legjobb barátnőmmel szerveztünk. Az unokatestvére elhozta az egyik kollégáját, akivel már akkor éreztem a vibrálást magunk között, mikor kicsit késve megérkeztem a buliba, mert haza kellett rohannom. Szemezgettünk, mosolyogtunk egymásra, de csak nem kért fel táncolni. A barátnőm nagy buliközpontú ember és nem szereti, ha bárki is ül a partin. Ezért mondta nekem, hogy kérjük fel az unokatestvérét(fiu) és a munkatársát, de hozzá tette: én táncolok a Petivel(unokatesója). Örültem az alkalomnak, bár kellemetlen hogy nekem kellett felkérnem táncolni, de hát én voltam a háziasszony. A srác igent mondott, próbáltam kicsit bevetni a nőies vonzerőmet a természetemmel kombinálva. Én nagyon szeretek viccelődni és nevetni, az este folyamán 3x-szor táncoltunk, és mind végig azt éreztem, hogy nem plátói a vonzalom. Aztán jött az egyik lány akivel én is jóban vagyok. Ő sokkal kirívóbban volt öltözve mint én és ô sokkal inkább flörtölősebb és azzonal kapható, míg én nem. A lány is kivetette a hálóját a srácra, és úgy éreztem esélyem sincs a fiúnál. Ott volt közöttünk az az izé, az a kölcsönös vibrálás, aztán jött az a lány a r*bancos megjelenésével és a rámenős stílusával és a srác tökre innentől kezdve nem foglalkozott velem.
Ez miért van így?! Nem érzem magam csúnyának, sőt egyre csinosabb vagyok mióta diétázok és edzek, nagyon sokat teszek a feszes idomaimért. És mégis az a könnyen kapható lány kellett neki? Női aggyal ezt nem bírom megérteni. Mindenhol azt hangoztatjátok fiúk, hogy a normális és szolíd lányok sokkal jobban tetszenek nekti, mint a kirívó, könnyűvérűek. . Akkor most hogy is van ez??!
Tehat szamodra az a normalis akinek te tetszel..
Okes.
Pontosan jól írták előttem,valószínűleg neked is azok a srácok jönnek be csak,akik "helyesek" és jóképűek.Ők meg megtehetik,hogy válogassanak,és nyilván a kevesebb harccal,és könnyebben kaphatókkal lesznek együtt.
Akik meg harcolnának érted valóban,őket valószínűleg észre sem veszed,pedig valóban egészen sok ilyen srác létezik.
Nekem például a csendesebb,szolid lányok jobban tetszenek.Csak az a gond,hogy ugye ők meg ugyanúgy lekoptatnak mint a többi,mert ők is a "helyes" gyerekre várnak és fent hordják az orrukat,esélyt sem adva bárki másnak...
Mert szeretem ha egy nő kihangsúlyozza nőiességét,és látszik rajta,hogy NŐ.
És igenis egy igazi nő a szemembe kiteszi amilye van.
Ettől nálam is csak több lesz.
Ha tényleg edzel és sportolsz feszes a tested,akkor ha nálam például csak nőies ,,ribis" ruhákba rúgnál labdába,mert egyszerűen sokunknak ez jön be:miniszoknya,cicis felsők,ráfeszülös felső,magassarkú,kiengedett nagyon hosszú haj,combfix.
Ezeket imádom.Valszeg ő is.
Melyik ételt eszed meg?
Amelyik finom de nem ízlésesen tálalt vagy amelyik nagyon puccos helyen van.
Ugye,hogy a második,ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!