A lányok miért nem vonzódnak úgy a fiúkhoz, mint mi fiúk a lányokhoz, ők miért ennyire válogatósak külsőre, miért csak a tökéletes testű és arcú meg eléggé agresszív fiúk kellenek nekik vajon?
Figyelt kérdés
Én legutóbb is ott csesztem el egy lánnyal, hogy túl rendes és gyengéd voltam hozzá, amire válaszul nem akart tőlem több talit a csaj.2014. aug. 10. 19:03
1/9 anonim válasza:
ez hülyeség...szerintem több lány/nő választ belső alapján mint fiú/férfi...hát igen a kedvességnek is határt kell szabni :D mert könnyen a barát zónában landolunk :) de igazából a kedvesség mellett sok dolog kell egy lány meghódításához :)
21F
2/9 anonim válasza:
A következő Nobel-díj azé lesz, aki leirja a női agy működését!
3/9 anonim válasza:
Mondd, milyen gyakran szoktál az utcán járni, hogy ezt a következtetést vontad le?
Most menj egy forgalmas helyre, és nézd meg, hogy nem csak a "tökéletes testű és arcú" férfiaknak van barátnője.
4/9 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy a "rendes és gyengéd" tényleg azt jelenti, amit, és nem mondjuk töketlenkedést?
5/9 anonim válasza:
Miért kell mindig általánosítani???
6/9 anonim válasza:
Nem kell mindenkirol ezt hinni
Am meg kossz nem akarkm hogy megverjen
7/9 anonim válasza:
Van benne valami,egyszer adtam egy pofont.egy csajnak ,megaláztam akkor is letérdelt elém rengeteg ember előtt,pofont megérdemelte actöbbit is alig tudtam levakarni
8/9 anonim válasza:
Ekkora baromsag...a legjobb fiu baratom 20 eves ifiu...megkerdeztem mien lanyok jonnek be ezt felelte:magy dudak feszulos naci...ok lópikula..
Amugy hidd el vmi ufo lhetett az a csaj ha nem jott be neki a gyengedseg...ez minden no álma
9/9 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én azért szakítottam a pasimmal mert túl sok volt a jaj de nagyon szeretlek együtt öregszünk meg-es baromság. A gyengédség meg... egy bizonyos ponton túl szerintem taszító. Nem vagyok porcelán baba nem kell úgy kezelni mintha bármelyik pillanatban összetörhetnék és mélyen remélem hogy ebben azért többen egyetértenek majd velem. A másik hogy a gyengédség nem mehet át gyengeségbe. Valamit kérdező nézz magadba. Ha egy bomba nő és egy Betti a csúnya lány között választhatnál nehogy azt mond h a második mellett tennéd le a voksod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!