Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan vonhatnám magamra a...

Hogyan vonhatnám magamra a figyelmét? /15L/

Figyelt kérdés

Olyan válaszokat nem kérek, hogy "tegyem ki a mellemet" és hasonlók, mert nem vagyok r**anc, aki azt akarja elérni, hogy csak a teste kelljen egy fiúnak.

Az alakom se az a hűdemodellalkat, de szerintem ez nem is baj. A fiú, aki tetszik nekem elég visszahúzódó, vannak haverjai, de rajtuk kívül nem igazán barátkozik senkivel. (Ez talán majd oldódik, hiszen most új iskola meg minden, de egyelőre ez a helyzet.) Olyan típus, akiről nem hiszem, hogy nagyon kezdeményezni fog, de én sem akarok túl nyomulósnak tűnni. Nem akarok odapofálankodni közéjük. Nekem még nem volt pasim, így nem is igazán tudom, hogy lépjek...

De legalább is azt meg szeretném tudni, hogy egyáltalán az esete vagyok-e, és érdemes-e erőlködnöm.

2014. szept. 23. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
igen menj oda ne kéresd magad na more
2014. szept. 23. 19:56
 12/15 A kérdező kommentje:
jóvannaaaa :D
2014. szept. 23. 19:58
 13/15 anonim válasza:
Próbálj órán szemkontaktust létrehozni és mosolyogj rá. Ha visszamosolyog, menj oda szünetben, hogy milyen a suli, osztálytársak, előző milyen volt, van-e hobbija stb. stb.. De ne olyan "faggatósdi" legyen, mesélj magadról is 1-2 szót, ne többet (persze ha kérdezget válaszolj rá), túl sokat ne kérdezz szerintem, mert saját tapasztalatból mondom régebben ugyanilyen voltam, mint most ő és zavarba jöttem ha a lányok túl sok mindent kérdeztek :D Aztán ha mosolyog meg minden a többi jönni fog magától. Ha akarod megfogadod, ha nem nem, saját tapasztalat. Majd fejleményekről írj ha tudsz :D 15/F
2014. szept. 23. 20:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Képzeld el tegnap mikor beszélgettünk az aulában osztálytársammal, az egyik 9.-es lány odajött hozzánk dumálni (egyikünk sem ismerte). Megkérdezte milyen óránk lessz, azután meg tök jól elbeszélgettünk vele, megkérdeztük milyen szakra jár stb... Valamelyikőnk szerintem bejön neki. ;)

Te is odamehetsz hozzá csak úgy dumálni, suliügyekről, milyen napja van stb... :)

16/F

2014. szept. 23. 21:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Ohh istenem. Remélem engem se fog idiótának nézni :'D
2014. szept. 23. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!