Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan vonhatnám magamra a...

Hogyan vonhatnám magamra a figyelmét? /15L/

Figyelt kérdés

Olyan válaszokat nem kérek, hogy "tegyem ki a mellemet" és hasonlók, mert nem vagyok r**anc, aki azt akarja elérni, hogy csak a teste kelljen egy fiúnak.

Az alakom se az a hűdemodellalkat, de szerintem ez nem is baj. A fiú, aki tetszik nekem elég visszahúzódó, vannak haverjai, de rajtuk kívül nem igazán barátkozik senkivel. (Ez talán majd oldódik, hiszen most új iskola meg minden, de egyelőre ez a helyzet.) Olyan típus, akiről nem hiszem, hogy nagyon kezdeményezni fog, de én sem akarok túl nyomulósnak tűnni. Nem akarok odapofálankodni közéjük. Nekem még nem volt pasim, így nem is igazán tudom, hogy lépjek...

De legalább is azt meg szeretném tudni, hogy egyáltalán az esete vagyok-e, és érdemes-e erőlködnöm.

2014. szept. 23. 18:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, meg van a Cod Ghost, nem akarsz át jönni játszani?

Nálam be válna.

Amúgy meg, ha kezdeményezni akarsz, biz erőt kell venned magadon.

2014. szept. 23. 18:50
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
szólísd meg legálább, aztán beszéljetek
2014. szept. 23. 18:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Én már akkor is mennék, ha a gépeden elmenne a cod ghost. Szerintem ez jó ötlet. Vagy hívd el valami multira.
2014. szept. 23. 18:52
 4/15 A kérdező kommentje:
oké. hát azon kívűl hogy halvány fingom nincs, mi az a cod ghost, nagyon hasznos válaszok voltak... :D
2014. szept. 23. 18:54
 5/15 anonim ***** válasza:
wc van suliba mindenhol, ott lehet egy alkalom
2014. szept. 23. 18:55
 6/15 anonim ***** válasza:

Cod ghost...Barmok XD

Menj oda hozzá beszélgetni.

Szia...! Milyen órád lessz? És utána szót szó követ. :)

Vagy ha van közös ismerősötök, akkor az ő segítségével. :)

2014. szept. 23. 18:58
 7/15 A kérdező kommentje:

"milyen órád lesz?"

cinkes, mert egy osztályba járunk :D

Most jöhet, hogy szerintetek osztálytársal ne kezdjek, de ez innentől kezdve legyen az én gondom.

egyszerűen nem tudom, hogy milyen témát vessek fel ><

2014. szept. 23. 19:14
 8/15 anonim ***** válasza:
szia :) könnyű mi a kedvenc zenéd tényleg miért az mutatsz belöle hogy milyen majd átküldöd? sportolsz és kemény ? tényleg...stb érdeklődést kell mutatnod ;) mindig beválik :) és van közös téma :)
2014. szept. 23. 19:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha osztlytársad, akkor baromi könnyű dolgod van. Megkérdezed írtok-e valamiből. Elkéred a háziját mert neked nincs kész. Érdeklődsz utána, megkérdezed milyen napja volt stb... :)
2014. szept. 23. 19:50
 10/15 A kérdező kommentje:
Jó na de hát csak úgy oda menjek hozzá?
2014. szept. 23. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!