Hogyan vonhatnám magamra a figyelmét? /15L/
Olyan válaszokat nem kérek, hogy "tegyem ki a mellemet" és hasonlók, mert nem vagyok r**anc, aki azt akarja elérni, hogy csak a teste kelljen egy fiúnak.
Az alakom se az a hűdemodellalkat, de szerintem ez nem is baj. A fiú, aki tetszik nekem elég visszahúzódó, vannak haverjai, de rajtuk kívül nem igazán barátkozik senkivel. (Ez talán majd oldódik, hiszen most új iskola meg minden, de egyelőre ez a helyzet.) Olyan típus, akiről nem hiszem, hogy nagyon kezdeményezni fog, de én sem akarok túl nyomulósnak tűnni. Nem akarok odapofálankodni közéjük. Nekem még nem volt pasim, így nem is igazán tudom, hogy lépjek...
De legalább is azt meg szeretném tudni, hogy egyáltalán az esete vagyok-e, és érdemes-e erőlködnöm.
Szia, meg van a Cod Ghost, nem akarsz át jönni játszani?
Nálam be válna.
Amúgy meg, ha kezdeményezni akarsz, biz erőt kell venned magadon.
Cod ghost...Barmok XD
Menj oda hozzá beszélgetni.
Szia...! Milyen órád lessz? És utána szót szó követ. :)
Vagy ha van közös ismerősötök, akkor az ő segítségével. :)
"milyen órád lesz?"
cinkes, mert egy osztályba járunk :D
Most jöhet, hogy szerintetek osztálytársal ne kezdjek, de ez innentől kezdve legyen az én gondom.
egyszerűen nem tudom, hogy milyen témát vessek fel ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!