Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonhatnám magamra a figyelmét mégjobban?
Van egy fiú a suliban, annyi idős mint én és nem a legmenőbb, elérhető számomra. Nagyon tetszik és már sok mindent megpróbáltam, hogy felkeltsem az érdeklődését. Pl.:
bejelöltem facebook-on, a folyosón próbáltam vele szemezni. Tudom, hogy ez így nem túl sok, de úgy érzem, hogy már nem vagyok neki közömbös csak fél odajönni hozzám. Talán azért, mert ő egy gyengébb osztályba jár mint én, és nincs túl sok barátja sem. Bár elmondhatnám neki, hogy nekem épp ezért tetszik. Tudnátok valami tanácsot ajánlani? Előre is köszi!
Nekem se volt sok barátom általános iskolában mert kissé antiszociális votlam. De bezzeg nén egy lánynak sem tetszettem csak kiröhögtek :'(
amugy meg amit tettél semmit sem ér, mert manapság mog a joistent is bejelölik fb on.
Perdülj elé és végd a képébe. Legaláb megnö az önbizalma is.
Dobáld meg naranccsal. :)
Bocs. :)
Ha fél odamenni hozzád akkor neked kell menned.
Ìrj rà valamit! Mondjuk azt hogy "szia nem teged lattalak tegnap ,,,,, (akárhol) ? Aztàn ìrja hogy nem, te meg megkèrdezheted merre fordul elô...itt ès itt...de jó,tèged is èrdekel milyen ott, menjünk mà' oda!
Ha nem totàl süti ebbôl lehet valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!