Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kell feldolgozni a...

Hogy kell feldolgozni a visszautasítást?

Figyelt kérdés

Manapság egyáltalán nem vagyok népszerű a lányoknál..

Egy lány játszott velem.. belül teljesen összetörtem.. na nem baj, neki egy hét után már palija van, én is szerzek valakit, gondoltam.. próbálkoztam egy lánynál, úgy normális módszerekkel, élőben beszélgetés, normális téma, jól szoktam öltözködni, mások szerint helyes vagyok, nem vagyok rámenős, elvagyunk egymással.. aztán újabb pofára esés..

Nah ez még mindig nem gond, önbizalom 0 de folytatjuk, mert a magány már lassan megöl, próbálkozok egy újabb lánynál, 0 eredmény.

Nem baj, még mindig van remény, egy lány akit már régóta figyeltem, most vagy soha, gondolkodtam, talán élőben nem lehetek valami pozitív benyomással rájuk, megpróbálom Facebookrol ahogy mindenki.. Bejelölöm, már két napja semmi. Nem jelöl vissza.

Nem csak ő.. előtte próbáltam már párszor jelögletni h hátha ez működni fog nekem is mint másoknak, 0 eredmény..

Taszítom a lányokat.. és kész.

De ez már engem még jobban összetört mint eddig valaha.. és bennem van az érzés hogy a magány mint valami kínzó nagyúr lassan és apránként kínozva emészt fel.. Ezért próbálkozok, és esek pofára minden alkalommal.. mit tehetek ezellen a körforgás ellen?.. Valaki segítsen légyszives, értelmes válaszokkal :/

19/F

2014. szept. 22. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne próbálj ennyire görcsösen kapcsolatot keresni, lehet hogy látják rajtad, és ezért "kerülnek". Nemrég hasonló cipőben voltam, mint Te, aztán igazából úgy voltam vele hogy nem törődtem a kapcsolatokkal, és nemsokra rá lett egy barátnőm aki azóta is megvan (lassan 2 éve), szóval próbáld elterelni a figyelmed szerintem:o
2014. szept. 22. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:
lányok a rosszfiúkra buknak
2014. szept. 25. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!