Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 23 éves lány vagyok, és még...

23 éves lány vagyok, és még soha nem volt kapcsolatom. Mostanra jutottam el oda, hogy már én is tényleg igényelném a szeretet és a törődést. Szerintetek hol lehetne ismerkedni? (Netet, és a szórakozóhelyeket leszámítva. )

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 20:12
1 2 3
 11/25 viktorvarga ***** válasza:
szia,van egy barátom ő is nehezen ismerkedik pedig hát minden ok vele,nah szal külgy egy képet,és énis küldök róla..és ha tetszik bejelölöd :)
2014. szept. 18. 20:15
 12/25 A kérdező kommentje:
Igen,csak sajnos én eléggé zárkózott vagyok ,így oda sem jönnek hozzám.
2014. szept. 18. 20:17
 13/25 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Azért az sem mindegy, hogy pesti vagy-e, vagy valami 50 fős faluban élsz.
2014. szept. 18. 20:18
 14/25 A kérdező kommentje:
Igen,nem Pesten lakom ,de mondjuk sokat járok oda.
2014. szept. 18. 20:20
 15/25 anonim ***** válasza:
Gondolom, bármit is írnánk neked lehetőségként, mindenre tudnál mit mondani, hogy miért nem... Ha meg zárkózott vagy, akkor először ezt kellene levetkőznöd, mondjuk ennyi idő után már nem lesz könnyű. Megtanulni kommunikálni a másik nemhez tartozó emberekkel, flörtölni velük stb.
2014. szept. 18. 20:22
 16/25 A kérdező kommentje:
Igaz.
2014. szept. 18. 20:23
 17/25 anonim ***** válasza:
És eddig futókalandjaid esetleg voltak már? Miért lehet az, hogy csak most érzel így - azért lássuk be, ez egy kicsit későinek számít a emberek nagy többségéhez képest.
2014. szept. 18. 20:24
 18/25 anonim ***** válasza:

Miért? Nem olyan rossz az internetes ismerkedés, mint ahogy néhányan beállítják.

Ha küldesz képet a melledről, utána már beszélhetünk is.

2014. szept. 18. 20:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy nem lehetetlen kilábalni ebből a helyzetből, de tapasztalatom szerint a hozzád hasonló emberek (és ez nem sértés) rendszerint találnak valami kifogást, ha önmagukért kellene tenniük valamit. A másik dolog meg az, hogy sok ilyen lánynak adtam volna már esélyt az ismerkedésre, tényleg türelmes voltam, nem bunkóztam, ők meg sopánkodtak, hogy milyen rossz nekik, senki nem néz rájuk, senkinek sem kellenek, de amikor felvetettem, hogy találkozzunk, egytől egyig leráztak valamilyen hülye indokkal. Nehéz a kedvetekre tenni, én azt tapasztaltam, csak akkor ne csodálkozzatok, ha egyedül maradtok. A 15-ös voltam, és tényleg nem sértegetni akartalak, csak nekem eddig ilyen tapasztalataim vannak az überzárkózott, "jajistenemsenkineksemkellek" típusú lányokkal.
2014. szept. 18. 20:33
 20/25 A kérdező kommentje:

Futó kalandok voltak igen,de azok is csak többnyire ittas állapotban,bármennyire is gáz.

Nem csak most érzek így,igazából már egy ideje.Azt tudom,hogy gáz van velem,nem is erre irányult a kérdésem,hanem,kíváncsi voltam ,hogy mások szerint hol lehet még ismerkedni a fent említett két helyet kizárva,mert eléggé szomorú,ami a mai világban folyik,így ismerkedés terén is.A szórakozóhelyektől már rosszul vagyok.Ott tényleg semmi másról nem szól a dolog,mint hogy ki-kit visz haza.Ami meg az internetet illeti,a személyes kontaktnak a híve vagyok.Viszont nem tudom ,ez az utcán való ismerkedés sem megy nekem,már,ha manapság még tényleg létezik ilyen.Mindegy,nyitottabbnak kell lennem ,az tény,csak gondoltam,vannak erre valamilyen "spécibb" helyek is.

2014. szept. 18. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!