Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 23 éves lány vagyok, és még...

23 éves lány vagyok, és még soha nem volt kapcsolatom. Mostanra jutottam el oda, hogy már én is tényleg igényelném a szeretet és a törődést. Szerintetek hol lehetne ismerkedni? (Netet, és a szórakozóhelyeket leszámítva. )

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 20:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nő vagy, azaz elvileg odamennek hozzád férfiak úton-útfélen beszélgetni. Ilyenkor legyél nyitott, és vedd észre a hátsó szándékot. Azért mennek oda.
2014. szept. 18. 20:13
 2/25 anonim ***** válasza:

Munkahelyen? Hogyha egyetemre/főiskolára jársz, akkor ott?

Esetleg a parkban?

3/25 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok :) 19/L
 4/25 anonim ***** válasza:
Sehol...Belehalnál, hogyha barátokkal elmennél valahova és ismerkednél, szocializálódnál? Így nem lesz párod...Én fiú vagyok és ugyan ebben a cipőben jártam, de a változás nem rossz dolog.
2014. szept. 18. 20:14
 5/25 anonim ***** válasza:

Ha ezt a kettőt (főbb ismerkedési helyek) kizárod akkor csak a pláza vagy a buszmegállo marad

18f

6/25 anonim ***** válasza:
Utcán,strandon,kávézóban,étteremben,buszállomáson,parkban,koncerten,boltban,focimeccsen,könyvtárban,táncórán,konditeremben,kocsmában...soroljam?
 7/25 anonim ***** válasza:
Lassuk be, nokent, ha csak nem vagy atomronda, akkor barhol lehet ismerkedni. Ha meg az vagy, akkor a genjeidet sajnalatos modon kiszelektalja az evolucio.
 8/25 anonim ***** válasza:
Parkban is lehet meg bárhol lehet.
2014. szept. 18. 20:15
 9/25 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni,hogy mint sok mást lányt,engem is megnéznek a fiúk az utcán,de én valahogy képtelen vagyok vissza mosolyogni rájuk...:/ Nekem sajnos az kellene,hogy ezt a lépést ők tegyék meg,aki megszokta,arra általában vissza mosolygok ,csak az ilyen nagyon kevés...
 10/25 anonim ***** válasza:
Attol fugg milyen pasit keresel. A valo vilagban, tehat nem a neten oda kell menj ahol a pasik vannak. Ha normalisabbat keresel keruld a szorakozo ivo helyeket. Sportrendezvenyek pl. Jok lehetnek. Ami tutira bejon a horgasz-vadasz-lovas program, ott vannak pasik.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!