Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Orvostanhallagató lányként...

Orvostanhallagató lányként nehezen találok hozzám hasonló értelmi szintű párt. Van itt valaki hasolnó problémával? 20/L

Figyelt kérdés

Nem azt akarom mondani, hogy csak az okosértelmesintelligens ember, aki orvosi vagy pl mérnöki karra jár/ott végzett, de azért szerintem kijelenthetjük, hogy ezeken a helyeken leginkább okosértelmesintelligens emberek vannak :D

Szóval az a problémám, hogy az egyetemen kívül nehéz találnom hozzám hasonó embereket agyi szempontból, mivel egyszerűen nem tudom beérni átlagosan okosértelmesintelligens emberekkel, nem jelentenek kihívást számomra. Persze, a diploma nem feltétlenül jár intelligenciaoltással, és egy mezei dolgozó is lehet roppant intelligens, de 6 évnyi állandó tanulás nagyon "kitágítja" és megedzi az agyat...szóval van különbség.

Van itt aki hasonló problémával küzd? Tapasztalatok? :)

(Nehogy valakinek eszébe jusson leírni, hogy "ejj drágám, van különbség az intelligencia és tanultság/okosság között"....nagyon jól tudjuk ezt mindannyian, és aki végigolvassa a leírást, megérti, hogy nem erről van itt szó. Köszönöm.)

2014. szept. 18. 20:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
96%
Mellesleg az érzelmi intelligencia is nagyon sokat számít. Mivel nem tudod szerényen közölni ezeket az információkat magadról, ez arra enged következtetni, hogy nem túl magad az EQ-d... Pedig az egy kapcsolatban fontosabb, mint az anatómia :/
2014. szept. 18. 20:46
 32/34 anonim ***** válasza:

Orvosiról nem merem kijelenteni, de mérnöki karokon már bőven van arról tapasztalatom, hogy bizony a többség nem okosértelmesintelligens. Persze jó kérdés, hogy mit tekintünk annak, de mondjuk az én értékelésem szerint ez így van :) Pl. elég sokuknál tapasztalom (lányoknál-fiúknál egyaránt), hogy legalább hetente lerészegednek a sárga földig, aztán fűvel-fával; ezzel bőven lehet vitatkozni, de számomra az ilyen nem okosértelmesintelligens. Nem azt mondom, hogy én sose iszok, vagy hogy elítélem azt, aki egyéjszakásokban él, de azért van egy határ.

De persze még mindig jobb eséllyel talál ott normálisat az ember, mintha egy random szórakozóhelyen ismerkedne. Viszont ahogy írták is, ha te nem ilyen tanulós karról akarsz barátot, akkor csak a saját esélyeidet rontod. Meg egyáltalán, ezzel tulajdonképpen azt várod el, hogy a másik igazodjon hozzád? Érjen rá akkor, amikor neked éppen jó?

Egyébként az utóbbi 1 év szinglisége (de utálom ezt a szót) során jutottam el én is idáig, más okból, de én se szerettem volna a saját egyetememről barátnőt, ma viszont úgy gondolom, hogy mégiscsak érdemes lehet.

2014. szept. 18. 20:48
 33/34 blazefire válasza:

Sokan azt gondolják,hogy attól hogy logikusan tudsz gondolkodni meg jó a memóriád attól sikeres leszel másban is az életben.Ez nálam beigazolódott hogy egy nagy hazugság.A párkapcsolatban az érzelmi intelligencia a fontos ami a következők: kiegyensúlyozottság,humor,törődés,őszinteség-tapintatosság.

Amúgy mitől vagy büszke rá,hogy 6 évet csak memorizálod azt a sok dolgot amit más felfedezett ,illetve előtted már több millió ember ugyanezt megtette? ez nálam nem kreativitás.ezért hagytam ott a szakom.

2014. szept. 25. 20:28
 34/34 anonim válasza:

Szerintem semmi baj nincsen a hangnemeddel, csak kerteles nelkul kozlod a mondanivalod. Egyeseknek tul erzekeny a lelkivilaguk. Hat ok is fognak meg pofara esni.

Csak annyit tudnek mondani Neked, hogy keress igazi, felnott ferfiakat. Es kesobb a parkapcsolatotokban muszaj lesz egymashoz igazodni, kulonben nem fog mukodni.

2014. szept. 28. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!