Orvostanhallagató lányként nehezen találok hozzám hasonló értelmi szintű párt. Van itt valaki hasolnó problémával? 20/L
Nem azt akarom mondani, hogy csak az okosértelmesintelligens ember, aki orvosi vagy pl mérnöki karra jár/ott végzett, de azért szerintem kijelenthetjük, hogy ezeken a helyeken leginkább okosértelmesintelligens emberek vannak :D
Szóval az a problémám, hogy az egyetemen kívül nehéz találnom hozzám hasonó embereket agyi szempontból, mivel egyszerűen nem tudom beérni átlagosan okosértelmesintelligens emberekkel, nem jelentenek kihívást számomra. Persze, a diploma nem feltétlenül jár intelligenciaoltással, és egy mezei dolgozó is lehet roppant intelligens, de 6 évnyi állandó tanulás nagyon "kitágítja" és megedzi az agyat...szóval van különbség.
Van itt aki hasonló problémával küzd? Tapasztalatok? :)
(Nehogy valakinek eszébe jusson leírni, hogy "ejj drágám, van különbség az intelligencia és tanultság/okosság között"....nagyon jól tudjuk ezt mindannyian, és aki végigolvassa a leírást, megérti, hogy nem erről van itt szó. Köszönöm.)
"Szóval attól, hogy valaki orvostanhallgató, még nem feltétlenül szakbarbár :) "
- CSak éppen szöveget nem tudsz értelmezni.
Bravó , pontozz le, csak engem igazolsz.
De még így sem jut el a hatalmas nagy agyadig (biztos annyi tudás van benne, hogy az új infókat már nem bírja befogadni :)...) megpróbálom másképpen.
Szerinted, ha én feltennék egy olyan kérdést, hogy Én modell lányként annyira gyönyörűszexiszép vagyok, hogy emiatt nem találok hozzám hasonló szépségű férfit, akkor az neked hogy jönne le ? Pedig én "csak" pozitívat állítottam magamról. Tudod nem csak a külső fitogtatásával lehet ellenszenvesnek lenni...
"Csőcselék"? Kérdező! Neked akkora arcod/egod van hogy az hihetelen!
Akkor érsz 100forintot amikor a bevásárlo kocsit tolod! -.-
A legtöbb normális fiu/férfi csak kihasználni fog! (Szerencsére)
"nehéz találnom hozzám hasonó embereket agyi szempontból, mivel egyszerűen nem tudom beérni átlagosan okosértelmesintelligens emberekkel..." Ezt irtad a kérdésedben..
"Szeretnék olyan pasit magamnak, aki nem olyan rohadt sokat tanulós karra jár, mint én. Eddig csak ilyen kapcsolataim voltak, de szinte alig tudtunk találkozni.."..ezt az elején..
Legyen olyan mint te,nem tudod egyszerű emberekkel beérni..de,ne tanuljon,ne járjon nehéz karra,mint te..
Most akkor mivan?!
Neked semmi és senki sem jó..idegtépő lány lehetsz O.o
A szépséget kevesebbre becsülöm, mint az agybeli nagyságot :) Remélhetőleg ezzel a legtöbben így vannak. Éppen ezért össze sem lehet hasonlítani a két kérdést.
Kedves "csőcseléken" kiakadó válaszoló :( Basszus, sajnálom, hogy ennyire nem tudod érzékelni az iróniát :/
Azért akadtam ki mert amit/ahogy írtad az minden volt csak nem irónia!
De te vagy az okos tudom :)
Az ilyenek szoktak egyedül maradni öreg korukra!
De én neked hosszú és boldog életet kívánok! :)
Pedig "ugyanaz" . Mindkettő születési adottság, ami fejleszthető...
Egy fitnessmodellnek sem kell kevesebbet dolgozni, hogy úgy nézzen ki, ahogy, mint egy művelt embernek a műveltségén.
Sajnos, aki nem születik olyan értelmi képességekkel, az így járt. Fejlesztheti persze...de vannak korlátok. Te sem vagy jobb, azért mert intelligensnek születtél (khm...már ha...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!