Orvostanhallagató lányként nehezen találok hozzám hasonló értelmi szintű párt. Van itt valaki hasolnó problémával? 20/L
Nem azt akarom mondani, hogy csak az okosértelmesintelligens ember, aki orvosi vagy pl mérnöki karra jár/ott végzett, de azért szerintem kijelenthetjük, hogy ezeken a helyeken leginkább okosértelmesintelligens emberek vannak :D
Szóval az a problémám, hogy az egyetemen kívül nehéz találnom hozzám hasonó embereket agyi szempontból, mivel egyszerűen nem tudom beérni átlagosan okosértelmesintelligens emberekkel, nem jelentenek kihívást számomra. Persze, a diploma nem feltétlenül jár intelligenciaoltással, és egy mezei dolgozó is lehet roppant intelligens, de 6 évnyi állandó tanulás nagyon "kitágítja" és megedzi az agyat...szóval van különbség.
Van itt aki hasonló problémával küzd? Tapasztalatok? :)
(Nehogy valakinek eszébe jusson leírni, hogy "ejj drágám, van különbség az intelligencia és tanultság/okosság között"....nagyon jól tudjuk ezt mindannyian, és aki végigolvassa a leírást, megérti, hogy nem erről van itt szó. Köszönöm.)
Távol álljon tőlem kötekedni, de igen, itt arról van szó. Nem azt mondom, hogy te nem lehetsz művelt, mert nyilván, ha eltudod végezni az orvosit, akkor ABBÓL művelt vagy, viszont az nem azt jelenti, hogy lehet veled társalogni művészetről, politikáról, sportról stb, úgyhogy ezt a "orvosok mind okosértelmesintelligens"-et hagyjuk...mert egyszerűen nem igaz...Láttam én már buta orvost, aki a szakmáján kívül rohadtul nem értett semmihez. És nem, még midnig nem azt mondom, hogy te nem vagy az, de azért na....tudjad már a különbséget, ha annyira roppant okosnak tartod magad. Mellesleg egy orvosihoz nem kell más, csak segg...amin ülni tudsz, amíg magolsz...
Mellesleg meg süt a beképzeltség az írásodból, szerintem nem egy embert fogsz felhúzni vele.
Miért nem keresel magadnak az egyetemről, ha ott csak okosértelmesintelligens emberek vannak ??? Vagy keress egy MÁSIK orvosi egyetemről, ha unalmas a felhozatal nálatok...
okosértelmesintelligens?
te retardáltbeképzeltfogyatékos vagy ,azért kerülik el a képedet.
Beképzelt! :)
Egy mérnöknek készülő srác. :)
Szerintem ne az alapján válassz párt, hogy egyetemista vagy nem. Ismerek idióta, balfék egyetemista embereket is akik kifejezetten IGEGTÉPŐEK.
Ha nem látom ezt a kérdést úgy fekszem le, hogy nem tudom meg azt a tényt, hogy "okosértelmesintelligens" vagyok :D
Bár ez szerintem csak a láccat >.<
20 orvosis lány vagyok megint: valaki írta, hogy az orvosok másból nem műveltek...hát ehhez szólnék hozzá: az egyetemi újság grafikusa vagyok és novellákat is szoktam publikálni. Emellett egyetem előtt versenyszerűen sportoltam, és az orvosin kívül az építészmérnökire is felvettek, de az előbbit választottam. Az egyetlen dolog, amihez annyira valóban nem értek, az a zene-legalábbis a művelése terén.
Szóval attól, hogy valaki orvostanhallgató, még nem feltétlenül szakbarbár :)
Félreértés ne essék, eszem ágában nem volt dicsekedni, soha nem szoktam, az ismerőseim fele azt sem tudja, miket csinálok, mert nem kötöm az orrukra, csak egy példaként szerettem volna elmondani ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!