Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az osztályomban miért azoknak...

Az osztályomban miért azoknak vannak barátnőik akik cigiznek meg isznak?

Figyelt kérdés
Én nem dohányzom meg semmit ilyen, és van még pár ilyen oszt társam akik szintén ilyen "jógyerekek" és nekik sem volt még bnőjük hiába próbálkozunk mindig inkább ezek a másik csapat jár sikerrel náluk,.,

#víz #elhagyás #Ne félj a kaszástól #charley angyalai #a sékerem #kupakját #jó lenne egy botmixer mert már utálom #rázni főleg a beef-et
2014. szept. 12. 00:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Jaj már megint ezek a tévhitek... Valószínűleg olyan osztályba kerültél, amire ez a jellemző. Vagy esetleg a teljes sulid ennyire paff, hogy ott a drogosok a menők, és utánuk futnak a ribik. Hm, el is kezdem elölről a Skins-t...

Mindenesetre én 23 vagyok, és nálam kapásból rossz pont, ha valaki ilyen piás-bagós-bulis. Nem viselkedek velük máshogy, de tudom, hogy más fajták, és így nem is törekszem rá, hogy több időt töltsek velük, mint amennyit az egyetemi órák megkövetelnek.

Középsuliban meg az volt, hogy a fiúk fele bagózott, de a fiúk másik fele b4sztatta is őket ezért, próbálták egymást leszoktatgatni, a lányok meg szendék voltak, és ki se léptek a cigizőbe. Sőt, én is olyan fiúba lettem szerelmes, aki nem bagózik, egyszerűen csak jó fej és az én világom, karakteres, van személyisége. Lassan 6 éve vagyunk együtt.

Szóval ne erre fogd, hogy nincs barátnőd.

2014. szept. 12. 01:00
 12/26 A kérdező kommentje:

Kondizom keményen már 4 éve, közöttük tele van kifejezetten előnytelen külselyű vagy cérnavékony vagy kövér stb..az arcuk sem mindenek egy brad pitt.

Én átlagos vagyok, csak sokkal izmosabb. Ja meg még annyi különbség hogy nem vagyok divatos hanem olyan egyszerű..sokszor fehér futócipőben vagyok farmerban meg egy egyszerű pólóban, ők meg nyáron is sálban vannak meg hetente járnak fodrászhoz...meg ilyen drága cipőik vannak..én meg ilyesmire nem költök csak tiszta legyek...a hajam is hozzó mert ritkán látogatom a borbélyt..

2014. szept. 12. 01:01
 13/26 A kérdező kommentje:
Akkor ez a baj?
2014. szept. 12. 01:02
 14/26 anonim ***** válasza:

a hajadat te is megcsináltathatod

azon kívül nem látok itt semmi hibát, esetleg próbálkozz máshogy

2014. szept. 12. 01:05
 15/26 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy azt hiszed, a külsődet nézik. Minden második fiú jár kondiba, szerinted ez a belépő egy párkapcsolatba? Én személy szerint lesz4rom, izmos-e a fiúm, ne legyen nálam girnyóbb, az a lényeg.

Szóval lásd be, sekélyes vagy. Lehet, hogy a bagós-füves osztálytársaid csúnyák és soványak, de ezek szerint jó a szövegük, kedvelhető a személyiségük. Hidd el, ha valaki a bagótól bűzlik, sárgul a körme, és rohad tőle a foga, az nem jön be egy lánynak se, csak ha ez a büdösség kompenzálva van valamivel.

2014. szept. 12. 01:05
 16/26 A kérdező kommentje:

Ők is járnak kondiba csak rajtuk valamiért nem látszik és tesin sem állnak be csinálni mert akkor véletlenül megizzadnak meg át kell öltözni:)

Sekélyes lehetek, és lehet hogy rossz a dumám sőt tuti, de áruld már hogy az osztályomban négyen vagyunk sekélyesek és egyikünk sem nagyon jeleskedik nők terén míg akik dohányoznak meg isznak mind eldumálnak velük bármiről meg együtt mennek velük haza..az ölükben ülnek stb

2014. szept. 12. 01:12
 17/26 anonim ***** válasza:

Mert ők eldumalnak velük.

Változtass, ne keresd dohanyban a hibát ami inkább benned van!

2014. szept. 12. 01:18
 18/26 anonim ***** válasza:

Tudod, mit jelent a sekélyes?

Ha az osztályban van 4 sekélyes, és egyiknek sincs párja, az egyenlő azzal, hogy azért nincs, mert túl sekélyesek, esetleg buták, és emiatt szövegük sincs.

2014. szept. 12. 01:25
 19/26 A kérdező kommentje:
Oké ezt én értem és elfogadom, de a dohányosok között meg miért nincs egy olyan sem aki nem volt még nővel??
2014. szept. 12. 01:26
 20/26 A kérdező kommentje:
Mert ha nem ezen múlik akkor elvileg egyenlő arányban kéne lenniük attól függetlenül hogy ki dohányzik, iszik, füvezik...de én és sokan nem ezt látjuk és aki dohányzik meg füvezik az kb 99% hogy nem szűz már
2014. szept. 12. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!