Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az osztályomban miért azoknak...

Az osztályomban miért azoknak vannak barátnőik akik cigiznek meg isznak?

Figyelt kérdés
Én nem dohányzom meg semmit ilyen, és van még pár ilyen oszt társam akik szintén ilyen "jógyerekek" és nekik sem volt még bnőjük hiába próbálkozunk mindig inkább ezek a másik csapat jár sikerrel náluk,.,

#víz #elhagyás #Ne félj a kaszástól #charley angyalai #a sékerem #kupakját #jó lenne egy botmixer mert már utálom #rázni főleg a beef-et
2014. szept. 12. 00:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Mert ők a rosszfiúk, rájuk buknak a lányok.
2014. szept. 12. 00:41
 2/26 anonim ***** válasza:
ez az élet rendje, 10 éve is ugyan ez volt a helyzet, nyugi
2014. szept. 12. 00:44
 3/26 anonim ***** válasza:
azt hiszik, h az a vagány, azok a csajok is annyit érnek hidd el, szellemileg roncsok.
2014. szept. 12. 00:45
 4/26 A kérdező kommentje:
És akkor engem mikor fognak elfogadni ha én közeledem hozzájuk vagy próbálok ismerkedni?
2014. szept. 12. 00:46
 5/26 anonim ***** válasza:
Jól mondják az előttem szólók. Gondolom fiatalabb vagy. De eljön az az idő is majd, amikor az ivás és a cigizés nem lesz menő mert annyian csinálják a korosztályodban. Akkor már a normális lányok inkább olyat keresnek aki nem cigizik.
2014. szept. 12. 00:47
 6/26 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok
2014. szept. 12. 00:48
 7/26 anonim ***** válasza:
te is fogsz inni és cigizni, de nem most, addigra a mostani osztálytársaid már nem lesznek menők, inkább szánalmat keltenek, lecsuszott bukott szakmunkások lesznek, akkor jön el a TE kasztod ideje
2014. szept. 12. 00:49
 8/26 A kérdező kommentje:
De ők is érettségiznek és nem hiszem hogy szakmunkások lesznek mert másban nem igen különböznek, a magukhoz való eszük megvan..csak van ez a cigi-pia-füves cigi haverság-királyság-laza kapcsolatok szubkultúra amibe én nem tudok belépni.
2014. szept. 12. 00:53
 9/26 anonim ***** válasza:
51%
Ha azt hiszed ez a kulcs akkor nagyon éretlen vagy még! Valószinuleg ők jóképűek.
2014. szept. 12. 00:56
 10/26 anonim ***** válasza:

csak vicceltem, nem kell ilyen hülyeségeket csinálnod

inkább sportolj

2014. szept. 12. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!