Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért van az, hogy az osztályom...

Mért van az, hogy az osztályomban a 13 (! ) éves fiúk többet nézik a csajok fenekét, mint a könyveket?

Figyelt kérdés
Szerintem még nincsenek olyan korban hogy ezzel kelljen foglalkozniuk! Lehetséges, hogy féltékeny vagyok, mert engem sosem néznek meg, meg van az oka, hogy miért, nem vagyok rá büszke, de gyorsabban fejlődöm, mint hinnétek. Az meg rohadtul zavar, ha az egész fiú banda a mellettem ülő csaj mellét/fenekét stíröli.
2014. jún. 11. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert te már olyan korban vagy?
2014. jún. 11. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:

mert kezdenem a hormonok beindulni

és mert ezt várja el a környezet

és a média is ezt sugallja

2014. jún. 11. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:

pedig a hormonrendszer ezt csinálja :) Meg kell szoknod :)

Jah, és ez csak rosszabb lesz idővel :D

Csak azt tudom mondani, mint az osztályfőnököm annó, amikor tüdőszűrésen a nővérke bepanaszolt nála minket, hogy lessük a félmeztelen lányokat a kulcslyukon.

"Egészséges fiúgyerekek" :)

2014. jún. 11. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
13 évesen már én is nézegettem a csajok seggét, sőt ki is vertem
2014. jún. 11. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:

a 12-16 a legdurvább kor. Még szűz, de már nagyon nem szeretne szűz lenni.

Később is nézi őket, de a szex, mint cselekvés csillapító hatású, és idővel megtanulják azt is, hogy hogyan nézzenek feltűnés nélkül oda.

2014. jún. 11. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:
mi 13 évesen meg is csapkodtuk azokat a popsikat :$
2014. jún. 11. 21:57
 7/7 PearlDiver ***** válasza:
Én ilyen idősen jóval többet néztem a könyveket, de azért a lányok sem hagytak hidegen. Bár én mindig az arcukba lettem szerelmes.
2014. jún. 12. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!