Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány az osztályomban,...

RedJohn80 kérdése:

Van egy lány az osztályomban, akivel nagyon jóban vagyunk. Én szeretem őt, de nem tudom hogy ő mit érezhet irántam. Mi a helyzet akkor?

Figyelt kérdés
Nekem az jön le hogy tetszem neki,de nekem ezt mindig tagadja nekem, de mások is úgy hiszik hogy szerelmes belém, nemcsak én. Amikor a többiek azzal húznak minket hogy miért nem nevelem meg az asszonyt(őt)sosem ellenkezik és mindig elvörösödik és nevet.Sokszor viselkedik velem nagyon kedvesen,de piszkálódik is velem,és mindig megbocsájt ha rosszat teszek neki, bármit is teszek.Amikor kérdem hogy lehetnénk-e többek mint barátok, ő azt mondja hogy jól vagyunk mi így barátnak.

2014. jún. 27. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ejhajj... Életkorod kisöreg?

Tanuld meg, hogy aki azt mondja, hogy "Szerintem is szerelmes beléd" legtöbbször (véleményem szerint) vagy rosszat vagy 'jót?' akar ... avagy ez mások meglátásai, ha a csajszi egyenesen kijelentette, hogy "Jók vagyunk, mi így barátnak" , akkor nem értem, hogy ezen mit lehet félreérteni? Talán idővel, cimbora, lehet több is.. De tenned kell érte természetesen.. Hívd el valahova, ne otthon ülj. :D

Ja, igen... Nincs elérhetetlen nő, csak ötlettelen férfi.. Tartsd szem előtt! :)

2014. jún. 27. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. Foglalkozz vele. Kényeztesd és akkor több lesz mint barát
2014. jún. 27. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Megmondod, hogy hány évesek vagytok?
2014. jún. 27. 09:08
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat !

16 évesek vagyunk.

2014. jún. 28. 08:27
 5/5 anonim válasza:
Szerintem lehet elvezi hogy latja tetszik neked, szerintem lehet tobb is ha foglalkozol vele, es ha kicsit "szemtelenkedsz" es sokszor megnevetteted:D
2014. júl. 31. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!