Régi, újból feltérképezett ismerőssel mi legyen a helyzet?
Szóval csak tanácsként kérdezném hogy melyik módszer lenne korrektebb az adott szituációban. Van egy régi gyerekkori lány ismerős (én fiú vagyok), akivel megszakadt a kapcsolat sok-sok évvel ezelőtt még gyerekként(tíz körül jártunk akkor, most húsz körül vagyunk). Mindenesetre megtaláltam most facebookon és gondoltam hogy fölveszem vele a kapcsolatot.
Az stimmel hogy írnék neki egy levelet hogy elmondjam neki hogy "szia, hogy 's mind stb.", csak kíváncsi lennék arra hogy jöhet le neki az egész ha nem ismer fel véletlenül (igazából kétlem, csak hát annyit változtunk külsőleg is mindketten hogy akármi lehet) és én pedig közben ismerősnek is jelölöm? Túlzott tolakodásnak minősülne? Tényleg azért lennék csak erre kíváncsi, első sorban lányok részéről, mert én őszintén jóindulatból tenném a dolgot. Nem szeretném hogy azt higgye hogy csak egy szokásos rámászós szövegről van szó.
Azért sem többek közt mivel bizonyos közös kapcsok révén elképzelhető lehet az hogy előbb-utóbb akaratlan módon is összetalálkozzunk. Na, az meg akkor pláne hogy fura helyzetet teremtene :D
kösz előre is a válaszokat!
"Azért sem többek közt mivel bizonyos közös kapcsok révén elképzelhető lehet az hogy előbb-utóbb akaratlan módon is összetalálkozzunk. Na, az meg akkor pláne hogy fura helyzetet teremtene :D "
Azért ettől egyszerűbben fogalmazz, ha neki írsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!