Miért van az, hogy ismerkedésnél a fiúk vannak a leghátrányosabb helyzetben?
minden pasimat eddig én szedtem fel, szóval ez sem igaz, hogy a lányok nem kezdeményezőek, vannak olyanok.
én pl. utálom ha a pasi jön oda, diktál egy tempót ami nekem baromi gyors és én ehhez vágjak jó pofát, hogy 1. randin már taperolna meg a csókot is erőlteti. Mert 10 esetből 9-szer így volt, ha olyan randira mentem amire fiú hívott el és nem én őt.
Úgy lerohannak, ez az általános tapasztalatom. Ez meg nekem nem fekszik és lelépek.
Viszont ha én szedem fel a srácot, akkor alapból vadulok érte és akkor jöhet hamar a dolog mert úgy állok hozzá.
A pénz meg nem játszik szinte soha én ugyanis olyan randira hívom a pasit, hogy kirándulás, piknik, csónakázás (van egy tó a közelben és 1 jó ismerősnek csónakja amit kölcsönad).
Bolt sehol a közelben szóval egy forintot nem költök rájuk és ők se rám.
Mindent meg lehet oldani ha akarja az ember.
Az a baj kedves kérdező, hogy úgy csinálsz mint ha a piacon lennél és válogathatnál. Legalábbis ez a "telnek múlnak az idők, és a rendes csajokat elkapkodják". Vagy csak féltékeny vagy azoknak akinek összejött?
Figy, 25/f Szűz, 1 barátnőm volt eddig. Majd lesz valaki aki a belő értékeimbe szeret bele, mert nem fogok csak azért gyúrni és "műizmokat" magamra pakolni, azért hogy egy alfahím szerepét magamra húzhassam.
Nekem ez a felállás nem tetszene. Hol marad a vadászat öröme, ha a zsákmány eléd jön és elejti magát helyetted?
Azért én ismerek olyan nőket, akik kezdeményezőbbek, szerintem egyre több ilyen van. Kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!