Mit rontok el az ismerkedésnél?
Nem köti le őket. Csak akkor nem tudom, minek registráltak.
Én nem tudnék így ismerkedni, nem is regelek...
Több dolog is lehet.
A kép - az egyik legfontosabb dolog, ha nem jó akkor nem ír vissza senki sem. Ezzel azt akarom mondani, hogy lehet valaki bármilyen helyes, és csinálnak róla egy rossz képet, akkor a falba is verheted a fejed, nem lesz semmi. Tehát okosan válassz!
Na meg a bemutatkozó szöveg. Ez a második rosta.
Azt mondjuk nem tudom megmondani, hogy azok akik elkezdtek veled beszélgetni miért maradtak el. Lehet, hogy jött más, ez is benne van a pakliban.
És a levél amit elküldesz, lehet, hogy át kéne írnod. ( azt feltételezem, hogy mindenkinek kb. ugyanazt küldöd, ami nem baj, de ha már van akkor jó legyen. )
De lehet, hogy csak szimplán rossz embereket fogsz ki.
Rossz embereket? Minden értelmesnek küldtem levelet, aki aktaív volt az utóbbi hónapban.
Bemutatkozást nem tudom. Egyikőjüknek sincs kitöltve.
5# vagyok
Lehet, hogy inkább társkeresőt kellene váltanod.
randivonal.hu vagy parom.hu
Én régen a parom.hu -n voltam fenn. Találkoztam is onnan néhány sráccal. Én lány vagyok, úgyhogy nem tudom, hogy milyen csajok vannak fenn, őket nem nézem. De hátha találsz valakit.
A baráti körömben van olyan aki pedig a randivonalon jött össze. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!