Miért van az, hogy ismerkedésnél a fiúk vannak a leghátrányosabb helyzetben?
Az igaz, hogy rizikó az egész, de gondolj bele, hogy mindig igy volt, szüleink idején is 50 évvel ezelött a férfiak jártak rosszúl sok esetben, égették magukat, versenyeztek. Nekem is az volna a legklasszabb, hogy ne felszedősdit játszodjak a csajjal, hanem ismerkedjünk, kedvesek, játékosak legyünk egymással de azok az idők elmúltak.
Utolsó bulin egymás után utasitottak el a csajok, igaz nem láttam őket más pasassal se táncolni, lehet csak bulizni jöttek, lehet volt már pasijuk. Tánc suliba meg nagyon visszafogottak a csajok, mindig jeget törni velük olyan fárasztó egy idő után.
Kezdeményező lányokat nagyon ritkán látok, nagyon kell hogy tetszedjek neki hogy tegyen bármiféle lépést felém.
Mostanában úgy állok hozzá, hogy a csajok úgy se változnak meg, egyedül csak az én hozzáállásomon tudok változtatni, fejlődni ismerkedésben, kommunikációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!