Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy ismerkedésn...

Miért van az, hogy ismerkedésnél a fiúk vannak a leghátrányosabb helyzetben?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a fiúnak kell randira hívni a lányt, fizetni mindent és ha a lány mégsem akar folytatást, akkor kukába dobott pénz az egész, meg kudarc. Miért mindig a fiúnak kell lenyelni a békát? A lányok miért nem kezdeményezőek? Pedig szerintem a sikeres párkapcsolat 2 emberen múlik, ha mindent a fiú csinál, akkor mit csinál a lány?

2014. jan. 26. 10:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy rizikó az egész, de gondolj bele, hogy mindig igy volt, szüleink idején is 50 évvel ezelött a férfiak jártak rosszúl sok esetben, égették magukat, versenyeztek. Nekem is az volna a legklasszabb, hogy ne felszedősdit játszodjak a csajjal, hanem ismerkedjünk, kedvesek, játékosak legyünk egymással de azok az idők elmúltak.

Utolsó bulin egymás után utasitottak el a csajok, igaz nem láttam őket más pasassal se táncolni, lehet csak bulizni jöttek, lehet volt már pasijuk. Tánc suliba meg nagyon visszafogottak a csajok, mindig jeget törni velük olyan fárasztó egy idő után.

Kezdeményező lányokat nagyon ritkán látok, nagyon kell hogy tetszedjek neki hogy tegyen bármiféle lépést felém.

Mostanában úgy állok hozzá, hogy a csajok úgy se változnak meg, egyedül csak az én hozzáállásomon tudok változtatni, fejlődni ismerkedésben, kommunikációban.

2014. jan. 26. 11:52
 12/12 BlackSword ***** válasza:
Akkor nagyon rossz helyen keresgélsz... Ne a plázákban lógj, mert ott csak ilyenek vannak...
2014. jan. 26. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!